Jasno
15°
Bratislava
Jarolím
30.9.2024
Jesenné mejkap trendy: Hitom je prirodzená krása, výrazné pery aj očné linky
Zdielať na

Jesenné mejkap trendy: Hitom je prirodzená krása, výrazné pery aj očné linky

Zdroj: Profimedia

Hlavnú úlohu budú hrať zemité odtiene inšpirované prírodou, výrazné pery a odvážne grafické linky. Či už preferujete jemný nude mejkap alebo dramatický look s metalickými tieňmi, tohtoročná sezóna je o sebavyjadrení a hravosti.

Objavte s nami najhorúcejšie mejkap trendy, ktoré budú kraľovať tohtoročnej jeseni!

Výrazné pery 

Červené, vínové a tmavo fialové pery budú hrať tohtoročnú jeseň prím. Dôležité je, aby bol rúž vysoko pigmentovaný a pery dokonale vykreslené. Nosiť sa bude matný, ale aj variant s vysokým leskom, ktorý dodá líčeniu na dramatickom efekte a bude skvele kontrastovať s jemným líčením očí. Majte teda na pamäti - výrazné pery, to je hit tohtoročnej jesene.

View this post on Instagram

A post shared by Violette (@violette_fr)

Linky, ktoré budú vidieť 

Trendy budú očné linky, ktoré nikto len tak neprehliadne. Nebojte sa teda trochu zaexperimentovať a zvoľte napríklad linky pripomínajúce geometrické tvary. Nosiť sa budú aj predĺžené očné linky a báť sa nemusíte ani tých farebných, ktoré môžete zladiť s odtieňom očných tieňov.

View this post on Instagram

A post shared by CHYNARA KOJOEVA (@chykapuka)

Cold Girl Mejkap  

Určite si pamätáte, že počas leta koloval sociálnymi sieťami takzvaný Sunburnt mejkap. Jeho hlavným rysom bol efekt opálenej tváre, ktorý sa vykúzlil pomocou lícenky. Tento kozmetický produkt bude veľkým hitom aj počas jesenných dní, akurát s menšou úpravou. Trend Cold Girl mejkap má pre zmenu pripomínať tváre ošľahané vetrom. Lícenku voľte v odtieňoch svetlo ružovej, aby líčenie pôsobilo čo najvierohodnejšie. Aplikujte ju vždy od líc smerom k spánkom a trošku použite aj na chrbát a špičku nosa.

V odtieňoch prírody 

Čo sa týka očných tieňov, trendy budú všetky odtiene inšpirované prírodou. Sú hrejivé a pôsobia prirodzene. Prevládajú teplé odtiene hnedej, ale aj zelenej. Medzi obľúbené patrí napríklad olivovo zelená alebo lesná zelená. V kurze budú aj temné červené a vínové odtiene, ktoré vám vytvoria podmanivý pohľad. Všetky tieto farby očných tieňov môžete doplniť o zlaté, strieborné alebo medené akcenty, ktoré vytvoria žiarivý efekt. Skvele sa hodí na večerné líčenie alebo na slávnostné príležitosti.

Prirodzená krása 

Aj počas jesenných dní sa bude klásť veľký dôraz na prirodzenosť. Základom je jemné, jednoduché a starostlivé líčenie, ktoré podčiarkuje prirodzené rysy a zdravú pleť. Medzi kľúčové prvky prirodzeného líčenia patrí ľahký make-up, upravené obočie, nude očné tiene, zamatové líčka a ľahko zvýraznené pery pomocou balzamu alebo lesku zdôrazňujúceho prirodzenú farbu pier.

Farebná riasenka 

Farebná riasenka patrí medzi odvážne jesenné trendy a každému líčeniu pridá na hravosti. Vďaka tomuto malému detailu nemusíte do líčenia pridávať ďalšie výrazné prvky. Trendy odtiene pre túto sezónu budú kráľovská modrá, hnedá, smaragdovo zelená, vínová alebo tmavo fialová. 

View this post on Instagram

A post shared by CHYNARA KOJOEVA (@chykapuka)

Súvisiace články

Najčítanejšie