Oblačno
19°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Žena tvrdí, že také husté a dlhé vlasy nikdy nemala: Pomohli jej 3 malé zmeny!
Zdielať na

Žena tvrdí, že také husté a dlhé vlasy nikdy nemala: Pomohli jej 3 malé zmeny!

Zdroj: Instagram/abbeytameron

Špeciálne vlasové procedúry a značková kozmetika nie je vôbec lacná záležitosť. Táto žena ale tvrdí, že ak túžite po krajších a zdravších vlasoch, stačí urobiť malé zmeny, ktoré vás nebudú stáť ani cent.

Abbey Tameron sa pýši prekrásnou dlhou hrivou, ktorá je na prvý pohľad zdravá a pestovaná, píše The Sun. Mladá žena sa na sociálnych sieťach delí o to, ako sa k takýmto vlasom dopracovala. Ešte pred pár rokmi vyzerali jej vlasy úplne inak.

3 zmeny k hrive snov 

Abbey tvrdí, že teraz má najhustejšie a najdlhšie vlasy vo svojom živote a vďačí tomu trom jednoduchým návykom, ktoré nestoja ani cent. O čo vlastne ide?  „Nie, nejde o predlžovanie, nebrala som ani žiadne doplnky výživy na vlasy."

  1. Rada číslo jedna je piť pravidelne dostatok vody. Hydratácia zvnútra významne pomáha s prietokom krvi. Vyživuje vlasové folikuly, je absolútne nevyhnutná pre podporu rastu vlasov a udržanie zdravých vlasov, pričom odborníci odporúčajú minimálne dva litre. "Podporíte tým svoje zdravie, zlepšíte stav pokožky a tiež silu a rast vlasov,” vysvetľuje mladá žena.  
  2. Jej druhá rada znie - pravidelné masáže vlasovej pokožky, aby ste ju prekrvili. “Čistými rukami si jemne masírujte pokožku hlavy, aspoň 2-5 minút denne,” vysvetlila. Masáže hlavy aj podľa odborníkov posilňujú rast vlasov a stimulujú folikuly, aby produkovali hustejšie vlasy. Masáže rovnako rozširujú cievy pod kožou a podporujú rast vlasov. 
  3. Tretia rada od Abbey znie, aby sme si umývali šampónom iba pokožku hlavy, teda korienky a zbytočne nenanášali šampón na konce vlasov.  "Prestaňte si šampónovať končeky, ja som to nerobila už rokov, veľmi to pomáha,” hovorí a dodáva, že takto predíte suchým koncom a lámaniu vlasov. Šampón pri oplachovaní “prejde” celými vlasmi a to úplne stačí.  

Znie to naozaj jednoducho, čo poviete? Vyskúšate jej rady na krásne vlasy aj vy?   

Súvisiace články

Najčítanejšie