Jasno
16°
Bratislava
Michal, Michaela
29.9.2024
Madonna ukázala svoju novú tvár na prehliadke v Miláne: Wau, to je…
Zdielať na

Madonna ukázala svoju novú tvár na prehliadke v Miláne: Wau, to je…

Zdroj: Profimedia.sk

Nebolo by to prvýkrát, čo popová ikona šokovala tým, ako vyzerá! Madonna sa ostatné roky všemožne snaží zastaviť starnutie. Nie raz už prekvapila úplne vyžehlenou a spuchnutou tvárou. Pred pár dňami v Miláne opäť zaujala...

Ešte počas svojej speváckej kariéry vedela Madonna vždy zaujať. Či to bolo provokatívnym oblečením, aférami s mužmi alebo pesničkami. Po naozaj dlhej kariére je preto smutné, že ona, rovnako ako mnoho ďalších hviezd, absolútne nezvláda starnutie. 

Prvýkrát sa jej podarilo fanúšikov a verejnosť šokovať ešte minulý rok počas odovzdávania cien Grammy. Vtedy sa na pódiu objavila s dokonale vyžehlenou, no opuchnutou tvárou. Už vtedy ju mnohí fanúšikovia prosili, aby s omladzujúcimi zákrokmi prestala a konečne sa na ne vykašľala. Ona však nikoho nepočúva a robí si to, čo sama považuje za vhodné. Dôkazom sú aj jej aktuálne fotky z Milána. 

Bola hviezdou prehliadky 

Pred pár dňami sa totiž objavila na týždni módy v Miláne, kde bola jednoznačne najväčšou hviezdou. Okrem toho, že 66-ročná speváčka priťahovala zvedavé pohľady odvážnym outfitom, najväčšiu pozornosť si vyslúžila práve jej tvár. Madonna totiž previedla super hladkú vyžehlenú pokožku bez naozaj jedinej vrásky. Konečne tak aj v realite vyzerá rovnako ako na svojich upravených fotkách na sociálnych sieťach. 

Takto Madonna aktuálne vyzerá...

Profimedia.sk

​Na fotkách na sociálnych sieťach sa predtým vždy omladzovala... 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Súvisiace články

Najčítanejšie