Jasno
15°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Používa HO Anne Hathaway aj Hailey Bieber: Tento TRIK na vyrážky je hitom
Zdielať na

Používa HO Anne Hathaway aj Hailey Bieber: Tento TRIK na vyrážky je hitom

Zdroj: Profimedia

Vyhodila sa vám vyrážka na tvári práve v tej najnevhodnejšej chvíli? Nepanikárte, stáva sa to každému, dokonca aj celebritám. Tie najnovšie nedajú dopustiť na jednu skvelú vychytávku.

Slávne krásky ako Anne Hathaway, Hailey Bieber či Florence Pugh sa priznali, že na zamaskovanie a tiež liečenie nepríjemných pupienkov na tvári majú teraz super pomôcku, informuje The Sun. Čo na to poviete, vyskúšate to tiež?

Super trik na vyrážky 

Anne Hathaway potešila svojich 35-miliónov sledovateľov na Instagrame, keď sa odfotila bez mejkapu, avšak s prilepenými nálepkami v tvare hviezdičiek, pod ktorými skrývala pupienky.  

„Hviezdy, sú ako my,“ napísala k príspevku. Rovnaké farebné hviezdičky mali na tvári v poslednom období aj iné známe krásky. O čo vlastne ide?

Náplaste Starface Hydro-Stars Pimple Patches si môžete kúpiť na Amazone v rôznych farbách aj tvaroch. Okrem toho, že vyrážku perfektne zakryjú, zároveň ju vysušia a vyliečia. Náplaste sú vyrobené z hydrokoloidov, ktoré pomáhajú absorbovať tekutinu, redukujú začervenanie a zmenšujú škvrny.  

Najlepšie výsledky dosiahnete jemným nanášaním hviezdičiek na miesta po vyčistení a vysušení pleti. Hviezdičky by sa mali po šiestich hodinách jemne zlúpnuť a v prípade potreby vymeniť. 

Mnohí ľudia sa priznali, že na začiatku tomu veľmi neverili a s nálepkami sa cítili najskôr rozpačito, no z účinkov boli nakoniec nadšení a nevedia si túto pomôcku vynachváliť. Čo na to poviete vy? Vyskúšali by ste si to?   

Súvisiace články

Najčítanejšie