Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
TOP jesenné vlasové trendy: Tieto strihy a farby sa budú nosiť
Zdielať na

TOP jesenné vlasové trendy: Tieto strihy a farby sa budú nosiť

Zdroj: pixabay.com/Ultra_Nancy

Ak chcete po lete svoju korunu krásy trochu osviežiť novou farbou, možno si vyberiete práve jeden z odtieňov, ktoré budú na jeseň najpopulárnejšie.

Vlasy bývajú práve v lete o čosi viac namáhané ako inokedy, preto by sme im mali venovať väčšiu starostlivosť a dopriať im dostatočnú výživu. Ak ich však chcete pomaličky pripraviť na jeseň, možno ste sa rozhodli pre zmenu v podobne nového strihu a farby. Ktoré budú najbližšie mesiace najviac trendy?

Aké vlasové trendy sú momentálne in? Práve tieto!

​Čokoládová

Určite vás poteší, že hitom pre hnedovlásky budú asi všetky čokoládové odtiene. Práve táto farba pôsobí veľmi prirodzene a dodá vašej korune krásy stratený lesk. Super je, že majú naozaj veľmi širokú paletu odtieňov od tmavej čokoláyu až po jemnejšiu karamelovú, stačí si preto vybrať tú, ktorá sa vám k farby pleti najviac hodí. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MARINA V SELLECCHIA (@colorbymarina)

Medená je stále in

Rôzne odtiene ryšavej sa už niekoľko rokov tešia veľkej popularite a inak tomu nebude ani na jeseň. Ich výhodou je aj to, že uberajú roky a práve pomocou tejto farby môžete omladnúť na počkanie. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Coiffure (@evacoiffure.ch)

Balayage a melír

Vlasy by mali byť zafarbené tak, aby vyzerali čo najprirodzenejšie. To sa dá docieliť práve pomocou techniky balayage, pre ktorú sú charakteristické prechody od tmavších po svetlejšie tóny. Hoci je táto technika farbenia náročnejšia, výsledok je o to efektnejší! Hitom sú aj rôzne jemnejšie melíry, po ktorých hriva vyzerá, akoby vám pramene vyťahalo iba slnko. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joico (@joico)

Mikádo

Asi nikoho neprekvapí, že aj tento rok na jeseň je v kurze mikádo, ktoré sa už niekoľko rokov drží medzi najobľúbenejšími strihmi. Obľúbené je hlavne kvôli tomu, že sa dá nosiť na niekoľko spôsobov, pôsobí vzdušne, hravo, ale aj sexi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bobbi Williams Aston (@bobbiaston)

Záclonková ofina

Takáto ofina rámuje vašu tvár, takže vám ju opticky zúži. Navyše jej dĺžka je super v tom, že sa s ňou dajú na hlave vytvoriť rôzne účesy. Je to práve vhodne ostrihaná ofina, ktorá dokáže so ženskou tvárou hotové divy! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Shaggy bob

Je to jeden z najštýlovejších účesov, ktorý v sebe kombinuje klasický bob s vrstvením. Výsledok je nadýchaný a práve vďaka rôzne ostrihaným prameňov vlasov docielite bez väčšej námahy rozcuchaný efekt. Ten nemusíte ani nijako špeciálne upravovať a bude vždy vyzerať fantasticky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie