Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Jasmina Alagič prekvapila: Zbavila sa jej a lepšie urobiť nemohla
Zdielať na

Jasmina Alagič prekvapila: Zbavila sa jej a lepšie urobiť nemohla

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Moderátorka Česko Slovensko má talent rada a často experimentuje so svojou korunou krásy. A tú jej dvorný kaderník tentoraz poriadne skrátil!

Každú nedeľu sa na obrazovky televízie JOJ vracia tá najlepšia talentová šou Česko Slovensko má talent a s ňou aj populárna moderátorka Jasmina Alagič. Tá si pred štartom novej série dopriala zmenu, po ktorej už dlhšie túžila. 

Nová séria Česko Slovensko má talent štartuje s premiérou prvej časti už v nedeľu 1. septembra o 20:40 na JOJke a od druhej časti ju môžete sledovať každú stredu o 20:40 na JOJke.

​Hoci Jasmina obyčajne nosí dlhšie vlasy, ktoré si dáva aj pravidelne nadpájať, tentoraz siahla po kratšom a sviežejšom strihu a prišla o poriadny kus vlasov! Jej hlavu aktuálne zdobí postupne ostrihané trendy mikádo, ktoré sa jej veľmi hodí. A nový strih jej ubral aj pár rokov. Navyše aj jej fanúšičky sa na sociálnych sieťach zhodli, že nový účes jej veľmi pristane a vyzerá ako bábika. Čo si myslíte vy? 

Stále trendy

Mikádo je praktický účes, ktorý sa už niekoľko sezón radí medzi najhorúcejšie trendy. Tento strih pôsobí vzdušne a hravo a záleží už len na vás, či zvolíte hladké mikádo alebo si vlasy natočíte a zvlníte. Tento účes vyzerá skrátka dobre v akomkoľvek prevedení a nie je s ním toľko práce. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Súvisiace články

Najčítanejšie