Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Slávnu krásku z Baywatchu by ste už asi nespoznali: Takto dnes vyzerá Carmen Electra
Zdielať na

Slávnu krásku z Baywatchu by ste už asi nespoznali: Takto dnes vyzerá Carmen Electra

Zdroj: Profimedia

Herečka a modelka sa objavila na celebritnej párty a okamžite na seba strhla všetku pozornosť, aj keď mnohí najskôr ani netušili, o koho ide. Carmen sa totiž za posledné roky poriadne zmenila.

52-ročná Carmen Electra, vlastným menom Tara Leigh Patrick, sa zviditeľnila najmä vďaka seriálu Pobrežná hliadka, kde si zahrala sexi záchranárku a tiež pózovaním pre magazín Playboy. Hoci sa snažila uplatniť aj potom, oveľa viac ako talent ju “preslávili” početné úpravy tváre, ktoré jej vzhľad radikálne zmenili.

Preslávil ju seriál Baywatch 

Bola modelkou, speváčkou aj herečkou, ale v žiadnej oblasti extra nevynikala, za niektoré úlohy získala dokonca Zlatú malinu. Najväčší úspech jej prinieslo účinkovanie v seriáli Baywatch, kde stvárnila plavčíčku Lani McKenzie a následné pózovanie pre Playboy. 

Carmen na svojich krivkách poctivo maká aj dnes, keďže v každom filme, v ktorom hrá, sa objavuje nahá. Väčšinou však ide iba o malé úlohy, béčkové filmy a paródie.  

Profimedia

Odmieta starnúť 

Postavu má stále sexi aj po päťdesiatke, no k hladkej tvári bez vrások si už musí pomáhať ako sa len dá. Carmen priznala, že starnutie ju desí a nemieni sa mu poddať. 

Carmen raz a čas pridá na Instagram aj aktuálne fotky a videá, no na niektorých  je naozaj na nespoznanie. Zjavne už ani početné plastiky a botox nestačia a bývalá sexica si každú zverejnenú fotku vyretušuje tak, že vyzerá ako úplne iný človek.  

Electra bola v minulosti vydatá za basketbalistu Dennisa Rodmana, neskôr bola manželkou hudobníka Dava Navarra, ale ani tento zväzok jej nevydržal, randila tiež s hudobníkom Robom Pattersonom a televíznou hviezdou Simonom Cowellom.

Carmen Electra sa opäť stala stredobodom pozornosti, keď na párty pri vydaní nového albumu speváčky Katy Perry vo West Hollywoode dorazila v jasne červených saténových šatách navrstvených cez celotelový sieťovaný jednodielny kus, píše Daily Mail. Svoj look zavŕšila dramatickým vysokým chvostom, výrazným líčením a párom lesklých strieborných topánok na vysokom podpätku.  

Čo poviete, spoznali by ste v nej bývalú seriálovú záchranárku? 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie