Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Znechutené Twiinsky: Ak by si toto obliekla Slovenka, bola by tučná prasnica
Zdielať na

Znechutené Twiinsky: Ak by si toto obliekla Slovenka, bola by tučná prasnica

Zdroj: Instagram/danielatwiins

Twiinsky sa roky pýšili dokonalými krivkami, ktoré na fotkách a videách aj ochotne ukazovali. Po pôrodoch sa však aj ich postavičky zmenili a dostať sa na pôvodnú hmotnosť, sa im zatiaľ nedarí. Aj preto sú terčom posmeškov a kritiky...

Daniela a Veronika Nízlové mali vždy tip top postavy, ktoré im mnohé závideli. Zo spievajúcich dvojičiek sú však už slobodné mamičky. A s príchodom detí sa u nich toho veľa zmenilo nielen v každodennom živote, ale aj na ich výzore. 

​Nie je tajomstvo, že obe majú, proti svojej hmotnosti z minulosti, nejaké to kilečko navyše. Hoci držali rôzne diéty, aj cvičili, doteraz sa im ich nepodarilo zhodiť. A sú to práve ich guľatejšia postavy, pre ktoré sú terčom posmeškov a kritiky! Ľudia ich na sociálnych sieťach oslovujú rôznymi hanlivými menami, urážajú ich a radia im, aby schudli. Hoci dvojičky na tieto komentáre obyčajne nereagujú, trápia ich. Otvorene to priznala práve Veronika!

Tučné prasnice...

Tá si ako príklad zobrala aktuálnu fotku Rihanny. Dvojnásobná mama tiež po pôrodoch vyzerá inak, napriek tomu neváhala, obliekla si sexi kostým a nechala sa v ňom zvečniť na karnevale. Kým Rihannu v Amerike ospevujú, že vyzerá super, na Slovensku by to zrejme vyzeralo úplne inak... "Keby si toto dala na seba Slovenka s podobnými krivkami, už by bola tučná prasnica, proste schytala by komentáre, ktoré máme bežne my so segrou, keď sme aj zahalené od hlavy po päty. Američan napíše, že konečne celebrita, ktorá nie je na ozempicu. My Slováci vieme byť pekne k sebe zlí," nechala sa počuť Veronika. Súhlasíte s ňou? 

Instagram/veronikatwiins

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Súvisiace články

Najčítanejšie