Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Ľudia jej tipujú 20 rokov, pravda ich poriadne zaskočí: Na aký vek podľa vás vyzerá táto žena?
Zdielať na

Ľudia jej tipujú 20 rokov, pravda ich poriadne zaskočí: Na aký vek podľa vás vyzerá táto žena?

Zdroj: Profimedia

V obchode si od nej pri kúpe alkoholu dokonca pýtajú občiansky preukaz, pretože vyzerá veľmi mlado. Ako to, že starne podstatne pomalšie ako ostatní? Toto je jej tajomstvo!

Hviezda sociálnych sietí Caroline Butler je 48-ročná žena, ktorá často počúva, že vyzerá podstatne mladšie. Ľudia na internete si myslia, že má iba 20 rokov, a dokonca po nej predavači v obchode požadujú predloženie občianskeho preukazu, keď si ide kúpiť alkohol. Caroline pripisuje svoj mladistvý vzhľad niekoľkým faktorom, informuje portál mirror.co.uk.

„Keď prezradím svoj vek, ľudia mi buď neveria, alebo sa ma pýtajú, aké sú moje tajomstvá,“ prezradila Caroline z Norfolku. „Často dostávam komentáre na svojom TikTok účte, ľudia mi píšu, o koľko mladšie podľa nich vyzerám,” hovorí Caroline.

A čo je tým tajomstvom jej mladistvého vzhľadu? Caroline tvrdí, že je za tým niekoľko faktorov vrátane dobrých génov. Mlado vyzerajúca žena je tiež vegetariánka, neustále sa natiera krémom s vysokým UV faktorom a vyhýba sa alkoholu.  

Tmavovláska medzi dôvody mladšieho vzhľadu prekvapivo pridala aj to, že je bezdetná a nemá manžela a momentálne ani priateľa, čo jej rozhodne pomáha k minimalizovaniu stresu aj vrások. V strehu ju vraj drží jej psík, 15-ročný Jack Russell a tiež pozitívny prístup k životu.  

Koľko rokov by ste jej tipli vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie