Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Je krásna aj bez botoxu a plastík: Pre Danielu Peštovú sú vrásky a starnutie darom
Zdielať na

Je krásna aj bez botoxu a plastík: Pre Danielu Peštovú sú vrásky a starnutie darom

Zdroj: Profimedia

Aj po päťdesiatke stále patrí medzi najkrajšie české modelky a pre mnohé ženy je príkladom toho, že prirodzene starnúť sa dá aj s gráciou.

Pri pohľade na jej tvár to vyzerá, že zastavila čas alebo objavila elixír mladosti. 53-ročná charizmatická kráska má stále pružnú a žiariacu pleť s minimom vrások, rozhodne to však nie je estetickými zákrokmi, ktorým Daniela nepodľahla.

"Rozhodne si nelámte hlavu z pár vrások. Najlepšou prevenciou je naozaj kvalitná pleťová kozmetika, ktorá sa musí doplniť správnou životosprávou," poradila Daniela Peštová ženám, ktoré rovnako túžia zostať čo najdlhšie mladé. Možno vás to prekvapí, ale aj táto kráska nebola so sebou vždy spokojná. Toto prezradila pre Topstar v minulosti.   

V najnovšom príspevku na Instagrame opäť otvorila tému vrások a starnutia a podporila všetky ženy, aby sa namiesto paniky z pribúdajúceho veku radšej tešili z toho, že sa ho dožili.  

“Vrásky nebolia, hovorila moja babička. Tak prečo sa ich tak bojíme? Sú známkou osobného rastu, našej životnej cesty, ktorou sme si prešli. So všetkým, čo so sebou prináša. To dobré aj to zlé. Nemám v pláne sa za ne hanbiť. Nechcem mať pocit, že s nimi musím niečo radikálne urobiť, neprajem si zbaviť sa ich. Čo by som si ale veľmi priala ich, aby sme sa ich naučili oslavovať. Pretože starnutie je dar, ktorý sa nie každému pošťastí!” 

Súhlasíte s jej slovami aj vy?   

Súvisiace články

Najčítanejšie