Jasno
15°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Ženy si mysleli, že aj po 3 deťoch má také krásne prirodzené prsia: Omyl! Slovenka priznala silikóny!
Zdielať na

Ženy si mysleli, že aj po 3 deťoch má také krásne prirodzené prsia: Omyl! Slovenka priznala silikóny!

Zdroj: TV JOJ

Mnohé ju považujú za jednu z najkrajších herečiek a rady by vyzerali tak dokonale ako ona. Možno aj preto Vlastina Svátková priznala, že nie všetko bolo na nej také dokonalé - dala si totiž spraviť prsia!

Slovenská herečka sa aj po štyridsiatke môže pochváliť naozaj super postavičkou a krásnou tvárou, ktorá zažiarila v mnohých seriáloch a filmoch. Kým v práci sa jej darí, v súkromí už menej. Bola dvakrát vydatá, no ani pri jednom z manželov nenašla skutočné rodinné šťastie. 

Vlastina na sociálnych sieťach otvorene hovorí o mnohých tabuizovaných témach, preto je ženám sympatická. Možno aj toto je dôvod, prečo prišla s verejným priznaním, že si dala urobiť prsia. Vlastina má tri deti, ktoré kojila a nebola vôbec spokojná s tým, ako jej poprsie vyzeralo. "Pred pár dňami som robila rozhovor a pani redaktorka sa mi pozrela do výstrihu a opýtala sa ma, či som musela podstúpiť nejakú invazívnu metódu. Povedala som, že nie. Klamala som, pretože som si hovorila, že je každému do toho prd...Nechcem klamať, že takto vyzerá matka 3 detí, ktoré som všetky dlho kojila...Mala som svoje prirodzené, krásne prsia, ale po deťoch z nich zostala forma, ktorá sa mi nepáčila a trápilo ma to..." priznala otvorene na instagrame Vlastina. 

Súvisiace články

Najčítanejšie