Polojasno
16°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Jej tvár sa už roky nemení: Priznanie 53-ročnej Ivany Christovej o botoxe a výplniach
Zdielať na

Jej tvár sa už roky nemení: Priznanie 53-ročnej Ivany Christovej o botoxe a výplniach

Zdroj: facebook/IvanaChristova

Ako to tá žena robí? Vyzerá to tak, že jedna z našich najkrajších missiek Ivana Christová našla recept na večnú mladosť. Hoci má už 53 rokov, stále sa môže pochváliť bábikovskou tvárou.

Kým mnohé oveľa mladšie ženy sa musia popasovať s vráskami a ovisnutou pokožkou, pri Ivane toto neplatí. Tmavovláska má stále veľmi sviežu a pružnú pleť a na svoj vek rozhodne nevyzerá. Ako je to možné? 

Mnohé jej rovesníčky a aj oveľa mladšie ženy siahnu po výplniach a botoxe, ona stavila na prirodzenú starnutie. V rozhovore pre český web blesk.cz otvorene priznala, či si niečo na svojej tvári dala omladiť a ako zvláda starnutie. "Zmeny zvládam veľmi dobre a to aj vďaka svojej aktuálne profesii, pretože sa venujem poradenstvu v oblasti krásy, pomáham ženám so starostlivosťou nielen o pleť. Mám v tom mnohoročnú skúsenosť a najlepšou reklamou je, že ja sama nemám žiadne zásahy, ani botox. Ak chcete poradiť, neváhajte sa na mňa obrátiť. Navyše viem, že som kráska, mám predsa papier na krásu," zavtipkovala Ivana. Tmavovláska je tak živým dôkazom, že starnúť sa dá s gráciou a bez prehnaných omladzujúcich zákrokov.  

Súvisiace články

Najčítanejšie