Jasno
26°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Krainová predviedla nový účes, ľudia jej tlieskajú: Úplne ako školáčka!
Zdielať na

Krainová predviedla nový účes, ľudia jej tlieskajú: Úplne ako školáčka!

Zdroj: Profimedia

Stále krásna a žiadaná česká modelka vie ako zaujať! Tentokrát fanúšikov potešila nielen sexi postavičkou, ale aj poriadnou vlasovou premenou!

Niet pochýb o tom, že je Simona Krainová (51) krásna žena. Na sociálnych sieťach sa rada chváli horúcimi snímkami a inak tomu nebolo ani tentoraz. Pridala jednu fotku s krátkymi a jednu s dlhými vlasmi a spýtala sa svojich fanúšikov, ktorý účes jej sedí viac, informuje český portál extra.cz. V komentároch sa ľudia okamžite zhodli.

Simona Krainová pridala na Instagram jednu fotku s krátkymi vlasmi a druhú so svojou typickou dlhou blond hrivou vylepšenou o ofinu a položila fanúšikom zákernú otázku: „Krátke, alebo dlhé?“ V komentároch sa ľudia väčšinou zhodli. Aj keď krátky účes je šik, predsa len sa im viac páči v dlhých vlasoch. Podľa nich je s dlhými vlasmi ženskejšia a pôsobí mladšie.  

“Rozhodne dlhé!” stálo v mnohých komentároch. „Dlhé, jedine dlhé. V krátkych ste ako bacharka lesba v ženskej väznici,“ okomentoval jej krátky účes ďalší. „Dlhé – vyzeráte ako školáčka, krátke – vyzeráte ako dáma. Obe vám pristanú,” vyjadrila sa ďalšia z komentujúcich. 

Čo jej viac sekne podľa vás? Dlhé alebo krátke?  

Súvisiace články

Najčítanejšie