Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Brutálna premena Drew Barrymore: TAKTO jej vizážistka ubrala 20 rokov!
Zdielať na

Brutálna premena Drew Barrymore: TAKTO jej vizážistka ubrala 20 rokov!

Zdroj: Profimedia

Slávna herečka dávala v posledných rokoch prednosť tmavším vlasom a pôsobila tak trochu ako sivá myška. Teraz sa zverila do tímu odborníkov, ktorý ju zmenili na nepoznanie a omladili ju na počkanie!

49-ročná Drew Barrymore sa vo filme preslávila už ako malé dievčatko, a to v slávnom diele E.T. - Mimozemšťan. Skorá sláva však spôsobila, že sa Drew vydala na dráhu večierkov, alkoholu a drog a prešla si aj liečebňami. Dokázala si ale dať svoj život opäť dohromady a potom na ňu čakal ďalší rad skvelých rolí.

V roku 2000 prišiel aj trhák Charlieho anjeli, v ktorom si zahrala po boku Cameron Diaz a Lucy Liu, v roku 2003 prišlo jeho pokračovanie. A práve na premiére druhého dielu Drew zažiarila s blond hrivou, sexi mejkapom a v tričku, na ktorom sa skvel nápis „môj priateľ nie je v meste“. O viac ako dvadsať rokov neskôr sa herečka rozhodla, že si svoj look zopakuje a predvedie ho vo svojej šou. Zavolala si tím odborníkov na čele s vizážistkou Charlotte Tilbury a zverila sa úplne do ich rúk, píše eonline.com. Keď sa po premene uvidela v zrkadle, nedokázala uveriť, ako sa zmenila!

„A dop*dele, ó, môj bože! Toto som ja? Charlotte, ty si do mňa vložila stroj času. Vyzerám zase ako dievča. Nemôžem sa prestať smiať,“ reagovala potešená herečka na svoju premenu. A nebola zďaleka jediná. Keď zábery z premeny zdieľala na svojom Instagrame, strhla sa celá lavína pochvalných komentárov a ľudia by boli radi, keby si svetlé vlasy nechala aj po natáčaní svojho programu.  

Nový vzhľad Drew pochválili dokonca aj Paris Hilton a Michelle Pfeiffer. Je tak otázkou, či sa herečka, ktorá v posledných rokoch dáva dôraz na prirodzenosť a pokojne sa ukazuje bez mejkapu, nakoniec predsa len nerozhodne pre návrat k plavým vlasom. Vyzerá naozaj skvelo a výrazne mladšie, čo poviete?  

Súvisiace články

Najčítanejšie