Polojasno
24°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Žena chcela vyzerať príťažlivejšie, použila falošné opálenie: Tú katastrofu musíte vidieť!
Zdielať na

Žena chcela vyzerať príťažlivejšie, použila falošné opálenie: Tú katastrofu musíte vidieť!

Zdroj: Profimedia

Závidela iným ženám, ktoré mali prirodzene bronzovú pokožku, tak sa rozhodla, že si k podobne atraktívnemu odtieňu pomôže aj ona. Použitie samoopaľovacích prostriedkov však veľmi rýchlo oľutovala.

39-ročná mamina BobbieJo Houston z Veľkej Británie sa rozhodla dodať svojej tvári aj telu snedý nádych pomocou falošného opálenia. Namiesto toho, aby použila jeden kvalitný a overený prostriedok, použila zmes viacerých značiek. Z výsledku, ktorý uvidela v zrkadle, zostala v absolútnom šoku, píše nypost.com.

@mercades2005 #tan #tips #tanning #tips #mix #different #faketan #faketanroutine #faketantips #mollymaefilter #falsetan #stmoritz #sttropez #bondisands #tanningdrops #tanningoil #oil #drops #bronzingdrops #fyp #viral #see #what #i #look #like #in #the #morning #tanningchallenge #tanninglotion ♬ original sound - Mercades ?‍♀️

Žena sa priznala, že zmiešala niekoľko rôznych samoopaľovacích prostriedkov a tie následne naniesla na tvár aj telo. Namiesto pokožky pobozkanej slnkom mala tvár príšerne tmavú a odtieň sa postupne menil stále viac do zelena.  

„Všetko sa pokazilo, z hodiny na hodinu som zelenšia,“ fňukala nešťastná žena a ukázala svojim fanúšikom svoju avokádovú tvár, ktorá podľa jej vlastných slov pripomínala Shreka.  

Brunetke sa nakoniec podarilo príšerné zafarbenie aspoň čiastočne zotrieť a vydrhnúť. Pri pohľade na ňu sa však mnohé ženy rozhodli, že podobné experimenty radšej skúšať nebudú... 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie