Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
TOTO chcelo odvahu! Dagmar Havlová prekvapila novým účesom, ostrihala sa sama!
Zdielať na

TOTO chcelo odvahu! Dagmar Havlová prekvapila novým účesom, ostrihala sa sama!

Zdroj: Profimedia

Jar je ideálne obdobie na zmenu! To si povedala pravdepodobne aj herečka a bývalá prvá dáma Česka, ktorá prekvapila najmä tým, že sa ostrihala sama. Pozrite sa na ten výsledok!

Dagmar Havlová (71) je na svojich sociálnych sieťach veľmi aktívna. S fanúšikmi pravidelne zdieľa zážitky zo svojho pracovného aj súkromného života, a rozhodla sa, že sa pochváli aj zmenou svojho účesu, píše český portál super.cz.

Tentokrát s priaznivcami zdieľala svoju vlasovú premenu, pre ktorú sa rozhodla s príchodom jari. „Tak som si sama ostrihala ofinu. No, bude mi to musieť opraviť kaderník, ale pre momentálny pocit je to dobré. Jar volala po zmene,“ uviedla Dagmar k fotografii, na ktorej vyniká jej nový, svieži účes.  

Nielen priatelia a fanúšikovia, ale aj profesionálne kaderníčky jej doma ostrihanú ofinu pochválili.  

„Ako kaderníčka vám to musím pochváliť a neskutočne vám topristane! V práci by som použila môj výraz – ako dievčatko,“ odkázala kaderníčka, s ktorou súhlasili mnohí ďalší.

„A ja som si hovorila, čo je na tebe iné. Pristane ti to, veľmi,“ pochválila ju herečka Eva Holubová. „Zmena je život. Ofina je parádna, vám aj tak pristane všetko,“ napísala ďalšia fanúšička. Všetci sa zhodli v tom, že ofina pani Havlovú jednoznačne omladila.  

Bývalá prvá dáma Česka je už roky podozrievaná z niekoľkých plastických operácií tváre, ona to však rázne odmieta. Za jej mladistvým vzhľadom je vraj dobrá genetika, kvalitná prírodná kozmetika a tvárová joga, ktorá vraj účinkuje lepšie, ako drahé procedúry. Teraz ju výrazne omladil aj nový účes a vyzerá naozaj skvelo, súhlasíte?    

Súvisiace články

Najčítanejšie