Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zuzana Belohorcová prekvapila megaperami: Vážne TOTO dokážu farebná ceruzka na ústa a lesk?
Zdielať na

Zuzana Belohorcová prekvapila megaperami: Vážne TOTO dokážu farebná ceruzka na ústa a lesk?

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Mnohé známe krásky skôr alebo neskôr podľahli trendu plných pier a nechali si ich upraviť. Jednou z mála promi Sloveniek, ktorá mu odolala, bola práve Zuzana Belohorcová. Tentoraz však aj ona prekvapila.

Zuzana nikdy nemala problém otvorene hovoriť o tom, čo si na svojom tele a tvári nechala upraviť. Čoskoro oslávi päťdesiatku a aj ona sa všemožne snaží zastaviť starnutie a vyzerať čo najdlhšie mlado. Navyše známa blondína nie raz robila reklamu estetickým klinikám, ktoré navštevovala. 

​Aj preto je zvláštne, že Zuzana tvrdí, že si svoje pery nedala zväčšiť, aj keď je pri pohľade na jej fotku každému jasné, že pôsobia oveľa plnšie ako pred pár týždňami. Zuzana si napriek tomu stojí za svojím a vyhlasuje, že ich má prirodzené. "Ale ja nemám nič s perami a už vôbec nie dofúknuté...Llen som použila ceruzku od By Mario a lesk a nadobúda to dojem zväčšených pier. Jediné, čo si dávam vždy napichnúť sú tzv. fajčiarske vrásky, ktoré mám po maminke dedičné," reagovala na kritiku Belohorcová, ktorou ju ženy zasypali. Čo si myslíte vy? 

Nie je to tak dávno, čo ich mala výrazne menšie...

Súvisiace články

Najčítanejšie