Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Je to naozaj ona? Daniela Peštová šokovala zmenou účesu, nespoznáte ju!
Zdielať na

Je to naozaj ona? Daniela Peštová šokovala zmenou účesu, nespoznáte ju!

Zdroj: Profimedia

Fanúšikovia stále krásnej českej modelky zostali z jej vlasovej premeny poriadne zaskočení a mnohí dokonca začali pochybovať, či je na zábere naozaj ona!

Danielu Peštovú (53) si asi až doteraz nikto nedokázal predstaviť inak ako dlhovlasú blondínku. Svojím barbie štýlom je modelka povestná a iste sa tak páči aj manželovi Paľovi Haberovi. Teraz ale poriadne zaskočila svojich sledujúcich, píše český super.cz.

Práca modelky so sebou občas prináša aj nutnú zmenu účesu, takže krátkodobo už mala Daniela napríklad platinovo blond, fialové alebo zelené vlasy. V súkromnom živote je ale zástancom prirodzenosti, ktorá sa viaže aj k vlasom. Pred časom prezradila, že má už roky rovnakého kaderníka a snaží sa, aby jej vlasy boli farebne čo najpodobnejšie práve jej prirodzenej farbe. Vlasy si nenecháva ani strihať, skôr len zastrihávať končeky.  

Niekedy má ale každý človek chuť aj na veľkú zmenu, a tak sa teraz Daniela pochválila snímkou, na ktorej pije pravdepodobne kávu a na hlave má krátku hnedovlasú parochňu. Napriek tomu, že svojim fanúšikom ihneď oznámila, že skúša niečo iné, otázka „hádaj, kto to je“ ich natoľko vykoľajila, že väčšina z nich naozaj začala pátrať po tom, kto je onou záhadnou dámou.  

Dokonca niekoľkokrát sa medzi komentármi objavil tip, že sa jedná o modelkinu dcéru. Na to Daniela odpovedala, že si to isté myslela aj jej mamička. Iní sledujúci ale odhalili, že je na fotke skutočne Daniela a väčšina z nich jej účes pochválila. Dokonca padla aj poznámka o tom, že modelka vyzerá ako Nastassja Kinski v osemdesiatych rokoch alebo Johanka z Arku. Jedni by jej presne také vlasy nechali, iní by ich aspoň predĺžili.

Aj keď Danielu určite pozitívne komentáre potešili, je jasné, že išlo opäť iba o pracovné fotenie a kráska sa pravdepodobne hneď po tom vrátila k svojim dlhým blond vlasom.  

Ako jej to podľa vás svedčí viac?  

Súvisiace články

Najčítanejšie