Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
TOP jarná manikúra, ktorá ovládla Instagram: Takéto nechty budete chcieť aj vy!
Zdielať na

TOP jarná manikúra, ktorá ovládla Instagram: Takéto nechty budete chcieť aj vy!

Zdroj: unsplash/tiko-giorgadze

Ako inak privítať jar ako novou, veselou a sviežou manikúrou? Odviažte sa a ozdobte sa horúcimi trendmi, ktoré už teraz ovládli sociálne siete.

Vonku síce stále nie je dostatočné teplo na to, aby sme si obliekli ľahké šaty, jarné vibrácie ale môžeme smerovať inam – na naše nechty. Nečakajte nič obyčajné. Tohtoročná jar praje farbám, lesku, zdobeniu aj nežným kvietkom!

Želé nechty 

Predstavte si, že svoje nechty oblečiete do trendy kabátika, ktorý pripomína obľúbené gumové cukríky. Tak presne takto vyzerajú želé nechty. Viete, že tam je lak, ale zároveň vidíte, čo je pod ním. Účelom tohto vzhľadu je získať ultra lesklú manikúru, ktorá má priehľadný povrch, takmer ako farebné sklo. Môžete použiť jednu vrstvu farebného laku, aby ste získali akýsi priehľadný nedokončený vzhľad, a potom pridať vrchný lak s vysokým leskom. Želé nechty sa dopĺňajú najrôznejším zdobením v podobe kamienkov a trblietok.

Mikro francúzska manikúra  

Francúzska manikúra patrí medzi trendy, na ktoré sa na nejakú dobu zabudlo. Už minulý rok sa ale hlásila zase o slovo a tento rok tomu nebude inak. Zabudnite ale na hrubé prúžky. Trendy sú tie úplne najtenšie, ktoré pôsobia modernejšie. Zvoliť môžete ako bielu klasiku, tak pastelové tóny. Skvele vyzerá aj "obrátená francúzska", kedy prúžok lemuje nechtové lôžko.

View this post on Instagram

A post shared by GLOSSLAB (@glosslab)

Coquette manikúra 

Všetky romantické duše, zbystrite! Pre Coquette manikúru sú typické rôzne zdobenia v podobe mašličiek, perál, kvetov, kamienkov alebo srdiečok. Najčastejšie sa kombinujú mašle s perlami, ale záleží len na vás, ako veľmi sa s ozdobami pohráte. Cieľom je vytvoriť luxusný nádych.

View this post on Instagram

A post shared by Tai (@tigertipz)

Metalické odlesky 

Na jar sa nebojte zažiariť! Či už zvolíte chladnú striebornú, žiariacu zlatú, alebo odlesky ružového zlata či podtón do zelenej a modrej, nešliapnete vedľa. Vaše nechty budú neprehliadnuteľné a oživia akýkoľvek outfit. Absolútny lesk bude na jar veľkým hitom a rozhodne ho musíte vyskúšať.

Pastelové tóny 

Čiernu, šedú, tmavomodrú nechajte na dne svojich kozmetických šuplíkov a namiesto toho dajte prednosť pastelovým tónom. Presne tie sa totiž na jar hodia úplne najviac! Skvele bude na vašich nechtoch vyzerať žltá, pastelovo ružová, odtieň Baby Blue alebo mentolová. Nechty môžete nalakovať do jedného odtieňa, alebo ich pokojne na rukách vystriedajte hneď niekoľko.

View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)

V zajatí kvetov 

Čo by to bolo za jar bez nežnej kvetinovej manikúry. Je to taká tradícia, že s nadchádzajúcimi jarnými dňami svoje nechty zdobíme jemnými kvietkami a ani tento rok nebude výnimkou. Či už svoje nechty ozdobíte nežnými sedmokráskami, alebo dáte priestor výraznejším kvietkom, vaša manikúra bude v súlade s najhorúcejšími trendmi. Toto obdobie si to jednoducho žiada. 

Súvisiace články

Najčítanejšie