Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Priznanie Simony Krainovej: TOTO prezradila o plastikách a o kríze stredného veku
Zdielať na

Priznanie Simony Krainovej: TOTO prezradila o plastikách a o kríze stredného veku

Zdroj: Profimedia

Známa česká modelka a dvojnásobná mamina je známa svojou úprimnosťou a presne tak sa svojím fanúšikom prihovorila aj tentokrát. Čo poviete, má pravdu?

Modelka Simona Krainová (51) už sa dlhšiu dobu nenachádza na území Českej republiky. Namiesto toho si užíva atmosféru tropických ostrovov aj so svojimi nabližšími, píše expres.cz.

Simona trávi čas v Dominikánskej republike, z ktorej pravidelne pridáva mnoho fotografií. Teraz však k jednej z nich napísala aj text, v ktorom sa priznala k estetickým úpravám a kríze stredného veku. 

„Moja kríza stredného veku ma celkom baví. Aké si to urobíš, také to máš. Jednoduché ako facka, nefňukať a pohnúť zadkom. Ide to, všetko ide, keď sa chce. Kecy, že všetko ide iba keď máš peniaze a plastiky, tomu sa fakt len smejem,“ začala Simona.   

„Pretože moja krvná skupina ľudí, ktorá vie, koľko práce a pevnej vôle toto stojí, rozumie tomu, o čom hovorím. Tak sa nikdy nenechajte demotivovať blbcami, čo majú na všetko vysvetlenie, a aj keď s vami nikdy nesedia pri jednom stole, presne vedia, čo ste mali na večeru. Užívajte život,“ zakončila Krainová.

„V Prahe som podstúpila operáciu horných viečok, o ktorej som premýšľala asi už pol roka, trošku som chcela odstrániť tú nadbytočnú kožu. Ja si myslím, že je dnes takýto zákrok už úplne bežný a podstupuje ho mnoho žien,“ prezradila vtedy.  

Od svojich sledujúcich sa však dočkala veľkej podpory. „Kto chce, hľadá dôvody. Kto nechce, hľadá spôsoby,“ objavilo sa v komentároch.   

Nech je to už akokoľvek, Simona vyzerá naozaj fantasticky a je dôkazom toho, že dodržiavať zdravú životosprávu sa oplatí!  

Súvisiace články

Najčítanejšie