Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Brunetka ohúrila bohatými vlasmi po pás: Toto dokáže prírodný elixír z 3 surovín
Zdielať na

Brunetka ohúrila bohatými vlasmi po pás: Toto dokáže prírodný elixír z 3 surovín

Zdroj: TikTok/beautylibrary28

Ak ste krásne, zdravé a husté vlasy nedostali do vienka, nezúfajte. Každému typu vlasov sa dá pomôcť, toto doma vyrobené sérum vám pomôže k hrive snov.

Sympatická brunetka, ktoré zverejňuje príspevky na sociálnych sieťach ako “beautylibrary28” ohúrila ženy video, v ktorom predvádza svoje nádherné vlasy siahajúce až po pás.

Mladá žena tvrdí, že jej začali rásť oveľa rýchlejšie po tom, ako začala používať doma vyrobené sérum, píše The Sun. Okrem toho sú jej vlasy zdravšie a získali krásny lesk.  

Zázračné DIY sérum na vlasy 

Na prípravu vlasového séra budete potrebovať iba ½ lyžice ľanových semienok, šálku vody a jojobový olej. Ľanové semienka povarte v šálke vody, miešajte a keď zmes zhustne, odstavte ju zo sporáka. Preceďte cez sitko, nechajte vychladnúť a až potom pridajte polovicu čajovej lyžičky jojobového oleja.  

Sérum vlejte do uzatvárateľnej fľaše s dávkovačom a skladujte v chladničke. Sérum vtierajte do mokrých vlasov, ale aj pred fénovaním či na konce suchých vlasov, vtedy im dodáte zdravý lesk.  

Pod príspevkom začali pribúdať ďakovné správy a odkazy a ženy si tento prírodný elixír nevedia vynachváliť. Za vyskúšanie to určite stojí, čo poviete?   

 

@beautylibrary28 Best DIY hair serum with only 3 ingredients ? #hair #hairtok #hairserum #haircare #longhair #hairgrowth #diy #flaxseedgel ♬ That Couch Potato Again - Prod. By Rose

Súvisiace články

Najčítanejšie