Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Lifting za 17 000 eur mal Jessicu Alves omladiť o desať rokov: Takto TO nakoniec dopadlo!
Zdielať na

Lifting za 17 000 eur mal Jessicu Alves omladiť o desať rokov: Takto TO nakoniec dopadlo!

Zdroj: instagram/jessicaalvesuk

Vo svete sa preslávila ešte ako muž, ktorého vďaka početným plastickými operáciám nazývali aj živý Ken. Teraz ohuruje svet ako Jessica Alves, ktorá podstúpila už viac ako 100 rôznych zákrokov. 40-ročná blondína najnovšie zatúžila vyzerať mladšie o desať rokov...

Jessicu totiž svet spoznal ako Rodriga! Mladíka, ktorý svoj zmysel života našiel v tom, že sa začal vylepšovať. Na jeho tele by ste nenašli kúsok, ktorý je prirodzený. Pred pár rokmi však prišiel na to, že celý svoj život chcel byť vlastne ženou a nechal sa preoperovať. 

40-ročná kráska podstúpila už viac ako 100 rôznych zákrokov, ktoré ju stáli cez 1,1 milióna eur. Hoci je s tým, ako vyzerá spokojná, trápi ju, že aj ona starne. Aj preto navštívila istú tureckú kliniku, kde podstúpila lifting tváre, krku a pier, ktoré ju dokopy stáli cez 17 000 eur! Prečo? Vraj sa cíti menej sebavedomá pred mladšími mužmi, s ktorými randí. A práve mladistvý vzhľad jej má pomôcť v tom, aby získala naspäť svoje sebavedomie. Jesssica sa mimoriadne dôkladne stará o seba a záleží jej hlavne na tom, aby vyzerala mlado. A to nie je vôbec lacná záležitosť! Pre britský web DailyMail.co.uk dokonca priznala, koľko ju to mesačne stojí. "Na rôzne procedúry na tvári a tele, ktoré majú spomaliť starnutie, mesačne utratím cez 11 000 eur. Každý deň v týždni som v Londýne na inej klinike, ktoré majú tie najmodernejšie metódy na zastavenie starnutia," povedala Alves. Ostatný zákrok na tvári ju mal omladiť o 10 rokov. Vidíte ten rozdiel? 

Takto vyzerala pred spomínanými zákrokmi...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Jessica po liftingu tváre vyzerá úplne rovnako ako pred operáciami...

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Najčítanejšie