Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Táto žena nepoužila šampón viac ako 8 mesiacov: Prírodný elixír jej zázračne zmenil vlasy
Zdielať na

Táto žena nepoužila šampón viac ako 8 mesiacov: Prírodný elixír jej zázračne zmenil vlasy

Zdroj: TikTok/orim

Keď uvidíte jej vlasy, nikdy by ste nepovedali, že neboli umyté niekoľko mesiacov. Blondína používa namiesto šampónu doma vyrobený prírodný elixír, na ktorý nedá dopustiť.

Určite ste už zistili, že čím častejšie si vlasy umývate, tým viac zlenivejú a v konečnom dôsledku sa budú mastiť ešte viac. Vlasovú pokožku častým umývaním totiž zbavujete prirodzených olejov, a tak má tendenciu ich produkovať ešte viac.

Prírodný vlasový elixír 

Sympatická 22-ročná influencerka, ktorá si hovorí Orim, prezradila svojim fanúšikom na sociálnej sieti, že nepoužila klasický šampón na vlasy už viac ako osem mesiacov, píše The Sun.  

Jej vlasy však vôbec nie sú mastné, zbavila sa lupín a dokonca jej rastú viditeľne rýchlejšie. Tajomstvom je vraj doma vyrobený vlasový elixír, na ktorý mladá žena použila zmes byliniek a zaliala ich jablčným octom.  

TikTok/orim

Vo videu Orim ukazuje, ako do nádoby vložila rozmarín na prečistenie a omladenie pokožky hlavy, ďalej sušené kvety nechtíka na hydratáciu pokožky hlavy a vlasov, tymián na odstránenie lupín a čerstvú mätu na zníženie mastnoty a podporu rastu vlasov. Zmes byliniek zaliala jablčným octom, ktorý zanecháva vlasy veľmi hladké, silné a lesklé.  

Nálev nechá takto odležať šesť týždňov, potom ho precedí a používa namiesto šampónu zvyčajne 2-3 krát do mesiaca. Predtým si však v nádobke zmieša jeden diel bylinkového elixíru s tromi dielmi vody. V sprche si zmes naleje na vlasy, premasíruje, nechá chvíľku pôsobiť a opláchne čistou vodou.  

Čo na to hovoríte vy? Vyskúšali by ste to tiež?  

 

@orim DAY 236 NOT USING SHAMPOO? LOVE MY DIY HERBAL HAIR RINSES ✨? #nopoo #DIY #healthyhair #naturalbeauty #hairgrowth #lifehack #forYOU ♬ Clair de lune/Debussy - もつ

Súvisiace články

Najčítanejšie