Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Slávna česká herečka šokovala vzhľadom: Strapatú a neupravenú ju ľudia nevedeli spoznať
Zdielať na

Slávna česká herečka šokovala vzhľadom: Strapatú a neupravenú ju ľudia nevedeli spoznať

Zdroj: Profimedia

Kým niektorí ocenili, že sa nemá problém prihovoriť fanúšikom úplne s prirodzenou vizážou, iní sa priznali, že zostali v šoku a doslova sa jej zľakli!

Známa česká speváčka Bára Basiková (60) je povestná svojimi zmenami frizúry a záľubou v parochniach. Keď však pridáva na sociálne siete príspevok zo svojho súkromia, tak rozhodne netrávi hodiny pred zrkadlom, aby sa ukázala dokonalá. Tentoraz však svojich fanúšikov naozaj šokovala a niektorí z nich ju ani nespoznali, píše český magazín extra.cz.

Pozvánka na koncert 

Speváčka Bára Basiková rada mení imidž, najmä čo sa vlasov týka. Raz sa objaví s krátkymi čiernymi vlasmi, inokedy ako blondínka. Tentoraz sa na svojom Instagrame ukázala neupravená s rozstrapateným három, akoby práve vstala z postele. Basiková chcela v príspevku iba pozvať fanúšikov na blížiaci sa koncert, kde vystúpi spoločne so svojimi kolegyňami a dobrými kamarátkami Monikou Absolonovou a Ilonou Csákovou. Jej sledujúci sa ale viac ako na oznámenie kultúrneho zážitku zamerali na speváčkin vzhľad. 

Speváčka svojich sledujúcich úprimne šokovala a niektorí jej to napísali priamo. "Takmer som sa vás zľakla," napísala jedna z mnohých a pridali sa ďalšie. "Ježkove oči, čarodejnica handra, uf, uf ... krásna????" zaútočila v komentároch iná. "Báro, máte toto za potreby? Nemôžete sa čudovať tým komentárom. Takto vyzeráte na 80 a nemôžete čakať, že vás budú ľudia obdivovať," vyjadrila svoj názor ďalšia.

Našťastie sa ale našlo aj pár dám, ktoré sa slávnej speváčky s nezameniteľným hlasom zastalo. "Prečo uraziť človeka, ktorý vám nič nerobí? Je to jej Instagram, no nemá plastiky, nehrá sa na mladicu, je svojská a na svoj vek vyzerá dobre," nechala sa počuť Evča s tým, že každý starne.  

Čo si o tom myslíte vy? Spoznali ste ju neupravenú bez štipky mejkapu?  

Súvisiace články

Najčítanejšie