Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dcéra Heidi Klum ukázala, ako vyzerá bez mejkapu: TOTO vám zdvihne sebavedomie!
Zdielať na

Dcéra Heidi Klum ukázala, ako vyzerá bez mejkapu: TOTO vám zdvihne sebavedomie!

Zdroj: Profimedia

Na fotografiách vyzerá absolútne dokonalo a jej bábikovskú tváričku jej závidia mnohé ženy. Mladá kráska však priznala, že bez vrstvy líčidiel jej pleť rozhodne dokonalá nie je!

Dcéra Heidi Klum (50) ukázala, že ani jej sa nevyhýbajú problémy bežných dievčat v jej veku. Hoci 19-ročná Leni Klum je na fotografiách a spoločenských udalostiach za nádhernú krásku, teraz sa priznala, že jej tvár je posiata nepríjemným akné, ktoré si zakrýva vrstvou mejkapu, informuje pagesix.com.

Hoci nie je vysoká ako jej slávna mama, rovnako žne úspechy v modelingu. V roku 2020 sa spoločne objavili na obálke Vogue, Leni sa potom stala ambasádorkou značiek Dior Beauty, ghd alebo Intimissimi.

Profesionálne snímky však ukazujú len dokonalosť a Leni chcela ukázať aj to, že je obyčajným dievčaťom, ktoré ako mnoho ďalších musí bojovať s problematickou pleťou. Tvár posiatu akné ukázala v príbehu na sociálnej sieti, pritom o svojom dlhodobom probléme rozprávala aj dva roky dozadu, kedy priznala, že akné veľmi ovplyvnilo jej súkromný život.

View this post on Instagram

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

„Boli dni, kedy som jednoducho chcela zostať doma a nechcela som odísť, kým sa moja pleť nevyčistí,“ povedala. „Potom som si uvedomila, že takto nemôžem žiť. Nemôžem dovoliť, aby mi pupienky na tvári bránili vychádzať z domu,“ povedala vtedy modelka, ktorá s pupienkami bojuje aj teraz a zdieľaním svojho problému chce pomôcť tomu, aby sa s týmto problémom dokázali vyrovnať aj iné mladé dievčatá.  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie