Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Zo zanedbanej ženy oslnivá kráska: Jej brutálna premena vám vyrazí dych
Zdielať na

Zo zanedbanej ženy oslnivá kráska: Jej brutálna premena vám vyrazí dych

Zdroj: TikTok/denturequeen21

Táto žena je dôkazom toho, že pomocou mejkapu a čarovaním so šminkami je možné dosiahnuť naozaj neuveriteľné premeny. No povedzte, povedali by ste, že je to tá istá žena?

Hovorí si kráľovná zubných protéz a keď nie je upravená, podľa mnohých vyzerá ako striga. Jej však sebavedomie nechýba a bez problémov ukazuje svoju prirodzenú tvár, aby tak viac vynikol rozdiel, ku ktorému sa dopracuje vďaka svojmu talentu a šikovnými ťahmi so šminkami, píše The Sun.

Videá s mejkap premenami tejto ženy videlo už niekoľko miliónov ľudí, ktorí sú z nich absolútne paf. Keď sa na začiatku ukázala bez štipky mejkapu a bez zubnej protézy, vyzerala ako zanedbane a veľmi staro. Po pár minútach, keď sa profesionálne nalíči a nasadí si protézu, je z nej úplne iná žena.  

TikTok/Denture Queen

Hoci sú jej videá veľmi populárne a mnohí ju chvália za neuveriteľný talent, ktorý predvádza pri práci s mejkapom, stále viac ľudí ju kritizuje za to, že používa mejkapu až priveľa a nesnaží sa o to, aby vyzerala lepšie aj bez neho.  

“Toto je dôvod, prečo treba frajerku zobrať na rande do bazéna,” zažartoval jeden muž na jej adresu a pridali sa mnohí ďalší.  

Wau, naozaj ťažko uveriť, že ide aj pred aj po o tú istú osou, však?  

TikTok/Denture Queen

@denturequeen21 Replying to @Patricia Morales #transition #transformation #transformação #makeup #denturequeen #queen #omg #yas #denturegang #gummy #shapeshift #makeuptransformation #noteeth #metamorphosis #fyp #foryou #denturegangnoshame #gummysmile #dentureconfidence #beauty #cosmetics #mua ♬ original sound - Primevincent

Súvisiace články

Najčítanejšie