Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Simona Krainová prezradila svoj fígeľ na krásnu pleť: TOTO funguje na sto percent!
Zdielať na

Simona Krainová prezradila svoj fígeľ na krásnu pleť: TOTO funguje na sto percent!

Zdroj: Profimedia

Stále atraktívna modelka sa netají svojou záľubou v estetickej medicíne, napriek tomu vraj verí hlavne prírodným trikom, špeciálne pri starostlivosti o pleť.

Simona Krainová vo svojich päťdesiatich rokoch stále môže vzhľadom aj postavou konkurovať o generácie mladším ženám. Pri pohľade na ňu jednoznačne platí, že vek je iba číslo!

Dvojnásobná mamička na sebe pravidelne maká v posilňovni a aby udržala svoju štíhlu figúru, drží takzvaný prerušovaný pôst a raz za čas si dopraje aj detoxikačné pobyty pri mori. Čo je ale prekvapujúce, Simona podľa vlastných slov nepoužíva žiadne chemické krémy či iné omladzujúce prostriedky, doma si bohato vystačí s citrónovou vodou, píše portál kafe.cz.  

Jediná pomoc proti vráskam 

„Nemám rada krémy, ktoré tvrdia, že vám vyhladia vrásky. To zvládne iba botox. Vy potrebujete starostlivosť, ktorá ide do hĺbky pleti a nezostane iba na povrchu, takže hutný krém, ktorý nie je mastný,“ vysvetlila Krainová. Tiež prezradila, že najviac si obľúbila kozmetiku s výťažkami z morských rias a preto pred časom na trh uviedla svoj vlastný kozmetický rad. Kvalitný a výživný pleťový krém je podľa nej základ.

Ako teda vyzerá jej bežný deň? „Ráno vstanem, umyjem si zuby a dám si teplú vodu s citrónom. Potom si zabehám – asi tak hodinu, buď v parku, alebo doma na bežiacom páse. Potom sa osprchujem a dám si kávu. Väčšinou neraňajkujem, pretože to nemám rada, takže mám v podstate prerušovaný pôst v pomere 16:8. Na obed si ale dám nejaké dobré jedlo,“ popísala Simona Krainová svoje každodenné návyky.  

Čo na jej názory a životosprávu hovoríte vy? Budete sa inšpirovať?  

Súvisiace články

Najčítanejšie