Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Britku trápil “morčací krk,” podstúpila zákrok v Čechách: Pozrite sa, ako teraz vyzerá jej tvár!
Zdielať na

Britku trápil “morčací krk,” podstúpila zákrok v Čechách: Pozrite sa, ako teraz vyzerá jej tvár!

Zdroj: TikTok/pinaesthetics.uk

Ženu trápila najmä spodnú časť tváre, ktorá úplne stratila pružnosť a elasticitu, tak sa rozhodla, že si ju nechá upraviť. Na špeciálny zákrok odletela do Českej Republiky a takto teraz vyzerá!

49-ročná Sophie je estetická lekárka vo Veľkej Británii a sama začala byť nespokojná so svojou tvárou, na ktorej bolo čoraz viac badať pribúdajúci vek. Aj kvôli nižšej cene sa rozhodla, že facelift podstúpi v Čechách, píše The Sun.

Skrášľujúce procedúry a úpravy tváre využíva aj modelka Simona Krainová...

Sophie sa na sociálnej sieti zverila, že ju veľmi trápila najmä spodná časť tváre, ktorá stratila pružnosť, pod bradou sa jej vytvorili laloky a tzv. “morčací krk”. Keď ukázala svoju ovisnú pokožku zblízka, dostala aj niekoľko urážlivých kometárov od hejterov, ktorí jej napísali, že vyzerá na 90 rokov, ďalší si myslia, že po zákroku vyzerá ako úplne iná osoba.  

TikTok/pinaesthetics.uk

„Toto je predtým a potom,” napísala blondína ku klipu, kde ukazuje, ako sa jej každým dňom po zákroku menila tvár, až kým úplne neodpuchla.  

TikTok/pinaesthetics.uk

Hoci mnohí jej písali rôzne komentáre, ona je s výsledkom veľmi spokojná, pôsobí celkovo mladšie a spokojnejšie. Sophie tiež prezradila, že v Čechách ju zákrok vyšiel na 2300 libier, čo je pravdepodobne oveľa menej, ako by zaplatila v Británii.  

Čo poviete na jej premenu vy?  

@pinaesthetics.uk #necklift #smasnecklift #lowerfacelift ♬ Celebrate the Good Times - Mason

Súvisiace články

Najčítanejšie