Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pamätáte si, ako pred rokmi vyzerala? Takto sa Nele Slovákovej zmenila tvár!
Zdielať na

Pamätáte si, ako pred rokmi vyzerala? Takto sa Nele Slovákovej zmenila tvár!

Zdroj: Instagram/nelaslovakova

Pred rokmi sa zviditeľnila v reality šou televízie JOJ Hotel Paradise, ktorú nakoniec aj vyhrala. Dnes je z nej úspešná podnikateľka, ktorá mala v minulosti na krku aj pár škandálov. Do očí však bije najmä jej radikálna premena.

Hoci nikdy nebola prototypom ženskej krásy, má v sebe iskru, ktorá mnohých už na prvý pohľad upúta. Navyše Nela aj poctivo pracuje na svojej postavičke, takže sa môže pochváliť naozaj dokonalou figúrou. A tú rada na rôznych šteklivých fotkách aj ukazuje. 

​Nelu Slovákovú môžete tento týždeň vidieť v zábavnej kulinárskej šou Bez servítky každý pracovný deň od 17.50 na JOJke.

​Hoci mnohé ženy by sa jej rady podobali, Slovákova pred pár rokmi nebola s tým, ako vyzerá až tak úplne spokojná. Najprv si dala zväčšiť prsia a potom prišiel na rad aj nos. Ten si dala skrátiť, keďže ju mnohí kritizovali, že sa jej k tvári nehodí. A na rad prišli aj pery, ktoré má viditeľne väčšie a plnšie ako pred rokmi. Samotná Nela však o svojej premene nemá problém otvorene hovoriť a za svoje úpravy nehanbí. Ako sa vám páči teraz? 

Takto vyzerala Nela pred rokmi

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Instagram/nelaslovakova

Súvisiace články

Najčítanejšie