Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Šokujúca premena slávnej modelky: Nohy ako paličky, ale čo tá zmenená a opuchnutá tvár?
Zdielať na

Šokujúca premena slávnej modelky: Nohy ako paličky, ale čo tá zmenená a opuchnutá tvár?

Zdroj: Profimedia

Vďaka dokonalému telu a prekrásnej tvári patrila medzi najkrajších anjelikov Victoria's Secret, no zdá sa, že je to už iba minulosť. Na poslednej akcii ju totiž mnohí nedokázali spoznať a špekulujú, že je za tým nepodarená plastika.

Slávna brazílska modelka Adriana Lima (42) patrila aj vďaka svojim mačacím očiam medzi najvyhľadávanejšie modelky a zo všetkého najviac ju preslávilo najmä pózovanie pre populárnu značku spodnej bielizne Victoria's Secret. Zo všetkých modeliek si tento lukratívny džob udržala najdlhšie, napriek tomu sa však pred pár rokmi rozhodla skončiť a venovať sa predovšetkým svojej rodine, pripomína portál eonline.com.

So svojim partnerom, ktorým je filmový producent Andre Lemmers III. (42), má synčeka s neobvyklým menom Cyan (1), z manželstva s bývalým basketbalistom Jarićom má ešte dve dcéry - Valentinu (14) a Siennu (12). Vyzerá to tak, že deti a rodina ju síce napĺňajú, ale poriadne sa podpísali aj o jej radikálnu zmenu vzhľadu. Alebo že by bol za tým naozaj nejaký estetický zákrok? Na premiére sci-fi filmu Hunger Games: Balada o vtákoch a hadoch, kde sa objavila, bola totálne na nepoznanie!  

Profimedia

Kráska, ktorá bola v čase svojej najväčšej slávy druhou najlepšie platenou topmodelkou na svete (hneď po Gisele Bündchenj), poriadne šokovala všetkých prítomných výrazne zmenenou tvárou. Hoci Adriana tvrdí, že je to len výsledok toho, že po pôrode synčeka pribrala a zostali jej kilá navyše, takmer nikto jej to neverí.

Jej postava a nohy sú totiž stále veľmi štíhle a súmerné, zmenou prešla práve jej tvár, ktorá je akoby opuchnutá a natiahnutá, čo mnohí zhodnotili ako výsledok nejakého estetického vylepšenia, alebo to len prehnala s botoxom. Na niektorých záberoch je totiž jasne vidieť, že má veľký problém sa prirodzene usmiať...

 

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie