Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Nový účes Seleny Gomez je absolútnym hitom jesene: TENTO strih sa hodí každému typu tváre
Zdielať na

Nový účes Seleny Gomez je absolútnym hitom jesene: TENTO strih sa hodí každému typu tváre

Zdroj: Profimedia

Ak sa v najbližších dňoch chystáte ku kaderníčke, možno vás osloví práve tento univerzálny účes, ktorý pristane úplne každému a to bez ohľadu na typ a kvalitu vlasov.

Posledné roky patril medzi najpopulárnejšie účesy strih bob, ktorý si vyskúšali a obľúbili aj mnohé celebritné krásky. Aj keď je bob bezpochyby skvelým strihom, o niečo viac sa hodí na letné mesiace. Keď sa ochladí, akosi prirodzene nechávame vlasom o niečo dlhšiu dĺžku. Práve preto sa aktuálne zaradil medzi top jesenné strihy práve účes zvaný shob, informuje glamourmagazine.co.uk.

Základom každého účesu sú zdravé a pestované vlasy!

Ideálny účes do chladnejších dní 

Ako už jeho názov napovedá, účes shob vychádza zo slov „bob“ a „shoulder“. Ide teda o strih, ktorý je inšpirovaný klasickým bobom, avšak v tomto prípade nekončí v úrovni sánky, ale lemuje ramená. Shob je ideálnou voľbou aj pre tie ženy, ktoré nemajú dostatok odvahy na krátky účes, ale túžia po sviežom strihu. 

Profimedia

Shob patrí k účesom, ktoré pristanú všetkým typom tváre, aj k všetkým typom vlasov. Jemné vlasy získajú na objeme, zatiaľ čo husté vlasy budú vďaka tupému strihu vyzerať oveľa elegantnejšie. Tento účes bude vyzerať skvelo úplne uhladený, ale rovnako tak jemne zvlnený. V chladnejších dňoch oceníte, že bude praktický a šik aj pod čiapkou.  

Inšpirovať sa môžete napríklad aj krásnou Selenou Gomez, ktorá predviedla svoj shob na akcii Rare Impact Fund v Los Angeles. Speváčka k účesu zvolila cestičku na stred a parádny lesk, a výsledkom bol dokonalý elegantný shob. Ako sa tento účes páči vám?  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Súvisiace články

Najčítanejšie