Polojasno
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Žena ukázala, čomu vďačí za žiarivú pleť bez vrások: TENTO lacný trik funguje lepšie ako botox
Zdielať na

Žena ukázala, čomu vďačí za žiarivú pleť bez vrások: TENTO lacný trik funguje lepšie ako botox

Zdroj: TikTok/365gethappy

Táto mamina má 43 rokov pri starostlivosti o pleť nedá dopustiť na tento extrémne jednoduchý trik, na ktorý vám postačí jediná surovina. Stavíme sa, že si to budete chcieť okamžite vyskúšať!

Pribúdajúcim vekom, ale tiež stresom, nesprávnou životosprávou či nedostatkom spánku, je prirodzené, že nám pleť ochabuje, stráca elasticitu a začínajú sa na nej objavovať vrásky. Našťastie, existuje mnoho prírodných spôsobov, ako starnutie spomaliť a toto je jeden z nich!

Zázračná banánová šupka 

Sympatická ryšavá mamina zdieľa na sociálnych sieťach rôzne tipy a triky, ako sa skrášliť prírodnými spôsobmi. Medzi najpopulárnejšie patrí práve tento trik, na ktorý budete potrebovať jedinú surovinu, a tou je banánová šupka, píše The Sun. Kate tvrdí, že pravidelným opakovaním tejto finty dosiahnete rovnaký výsledok ako s botoxom, akurát tento je trošku lepkavejší.  

TikTok/365gethappy

Postup je naozaj jednoduchý. Vezmite si vnútornú časť banánovej šupky a približne dve minúty si ňou potierajte celú tvár (odlíčenú a umytú), môžete si ju šupkou premasírovať.

„Banánová šupka pleť hydratuje a prekrví, má v sebe enzýmy, ktoré pôsobia naozaj ako prírodný botox. Je to skvelé na jemné linky a vrásky,“ hovorí Kate vo videu. Po masáži nechajte banán na pleti pôsobiť ešte 10-15 minút a následne plať opláchnite teplo vodou. 

Naozaj jednoduché, čo poviete? Vyskúšajte a dajte nám vedieť, či to funguje!  

@365gethappy ????????? #naturalskincare #skincare #antiaging #antiagingskincare ♬ original sound - Kate ??‍?

Súvisiace články

Najčítanejšie