Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Toto nie je halloweenska maska! Odpadnete, aké pery má táto žena a to vraj ešte neskončila!
Zdielať na

Toto nie je halloweenska maska! Odpadnete, aké pery má táto žena a to vraj ešte neskončila!

Zdroj: TikTok/titty_twins

Hoci sama priznáva, že s obrovskými kačacími perami je pre ňu čoraz ťažšie jesť aj piť, stále túži iba po tom, aby ich mala ešte väčšie. Keď ich uvidíte, nebudete chápať!

Názory na kozmetické zákroky a estetické vylepšenia sa líšia, aj keď väčšina sa asi zhodne v tom, že to s nimi rozhodne netreba preháňať. Táto žena je však výnimkou, pretože ani ústa cez polovicu tváre jej stále nestačia, píše magazín tyla.com.

Existujú aj prirodzenejšie spôsoby, ako si pery zväčšiť...

Vienna Würstel, ktorá žije na Malorke v Španielsku, si sama hovorí „plastic fantastic“ a pravidelne šokuje svojich fanúšikov na sociálnych sieťach mega veľkými perami.  

Ako sama prezradila, momentálne v nich má 30 ml výplne a hoci je pre ňu ťažké vypiť už aj pohár vody, stále túži po ešte väčších.  

Vyše 25-tisíc fanúšikov s nadšením sleduje jej videá, na ktorých ukazuje, že so správnym tréningom sa dá konzumovať aj piť bez väčších problémov.    

TikTok/titty_twins

Podľa National Health Service (NHS), existuje množstvo rizík spojených s extrémnym používaním výplní. Preto každý, kto sa chytá takýto zákrok podstúpiť, by mal byť svojim lekárom oboznámený o všetkých možných rizikách, ktoré sú s tým spojené.   

Nuž, v prípade tejto slečny sa snáď nenájde žiadny “odborník,” ktorý by jej dobrovoľne tieto kačacie pery ešte zväčšil...  

 

@titty_twins Pics auf Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #filler ♬ Originalton - Vienna Würstel ?️‍⚧️
@titty_twins Antwort auf @Speedy Gonzales Gonz Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #trans #viennawuerstel #viennabotox ♬ Originalton - Vienna Würstel ?️‍⚧️

Súvisiace články

Najčítanejšie