Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Spomínate si na krásku, po ktorej túžili muži z celého sveta? Nastassja Kinski má 62 rokov, TAKTO vyzerá
Zdielať na

Spomínate si na krásku, po ktorej túžili muži z celého sveta? Nastassja Kinski má 62 rokov, TAKTO vyzerá

Zdroj: Profimedia

Patrila medzi najžiarivejšie hviezdy strieborného plátna osemdesiatych rokov a vďaka svojmu výnimočnému sexepílu sa v jej živote objavilo množstvo slávnych a vplyvných mužov. Ako vyzerá jedna z najkrajších európskych herečiek a tiež bývalá modelka dnes?

Nastassja sa narodila v Berlíne a na plátne sa objavila prvýkrát ako trinásťročná a krátko na to začala pracovať aj ako modelkaVďaka svojej nevšednej kráse a hereckému nadaniu začala získavať aj hlavné úlohy.

Ľudia si ju môžu pamätať z mnohých filmov, medzi nimi napríklad ako vo filmoch Cose come sei (Taká, aká si, 1978), Cat People (Mačací ľudia, 1982), Harem (Hárem, 1985) alebo Maladie d'amour (Bolesť lásky, 1987), One Night Stand (Láska na jednu noc, 1997) alebo dráme An American Rhapsody (Americká rapsódia, 2001) a mnoho ďalších.   

V roku 2013 sa ešte objavila v snímke Sugar, potom nasledovala takmer desaťročná pauza. V súčasnej dobe sa herečka opäť príležitostne k natáčaniu vracia, informuje ciakmagazine.it.

View this post on Instagram

A post shared by Mag Malauz (@nelsonmelody)

Nastassja Kinski svojou krásou v minulosti okúzľovala tisíce mužov, a ani po šesťdesiatke jej nechýba povestná iskra a šarm. Herečka si pred pár dňami prišla prebrať ocenenie do Talianska na filmový festival v Ríme a na červenom koberci ju poriadne potrápil vietor. Na festival dorazila v čiernych plisovaných čipkových šatách ku kolenám, ktoré doplnila mini kabelkou a topánkami v retro štýle. 

Kinski si prišla do Talianska pre ocenenie Women Excellence Award International, uznanie, ktoré oslavuje ženy, ktoré pozitívne ovplyvnili svet kultúry, a pôsobila veľmi vľúdne a uvoľnene. Napriek tomu, že v januári oslávi už 63 rokov, stále je veľmi pôvabná a niet sa čudovať, že jej toľkí slávni muži ležali pri nohách.   

Každé z jej troch detí má iného otca, no “preslávil” ju aj románik s Romanom Polanskim a v súvislosti s ňou padali aj mená ako Paul Schrader, Jean-Jacques Beineix, Rob Lowe, Jon Voight, Gerard Depardieu, Dudley Moore, Miloš Forman alebo Wim Wenders.  

Takto vyzerá niekdajší idol mužov dnes. Čo poviete, spoznali by ste ju?  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by DarumaView.it (@darumaview)

Súvisiace články

Najčítanejšie