Zatiahnuté
17°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Rúž, ktorý ovládne jesenné dni: Tieto odtiene budú teraz najväčším hitom!
Zdielať na

Rúž, ktorý ovládne jesenné dni: Tieto odtiene budú teraz najväčším hitom!

Zdroj: Profimedia

Nalíčené pery sú skrátka sexi a vynikne s nimi každá žena! Či už dávate prednosť jemným nude tónom alebo zmyselným červeným odtieňom, správne zvolený rúž dodá vášmu looku ten pravý šmrnc. Aké rúže ovládnu jesenné dni?

Je najvyšší čas vymeniť letnú výbavu za tú jesennú, a netýka sa to len oblečenia, ale aj kozmetických taštičiek. Ktoré odtiene rúžov budú túto sezónu najviac trendy?

Červená istota 

V kozmetickej taštičke každej ženy by rozhodne nemal chýbať červený rúž. Ten je totiž trendy ako v letných, tak v zimných mesiacoch a vďaka nemu sa každá žena razom premení na femme fatale. S červenou teda budete in aj tento rok na jeseň. Najlepšie na tomto rúži je, že nepotrebuje ďalšie líčenie. Sám o sebe urobí veľkú parádu. Pokiaľ teda ešte žiadny vo svojej výbave nemáte, je najvyšší čas to zmeniť.

Odtiene hnedej 

Hnedé rúže boli trendy už v deväťdesiatkach, a ako vieme, tieto trendy sa s obľubou vracajú späť. Tento rok na jeseň je v kurze čokoládová manikúra a rovnaký odtieň sa bude nosiť aj na perách. Hnedým rúžom ste sa možno doteraz vyhýbali, skúste im ale dať tohtoročnú jeseň šancu, príjemne vás prekvapia.

Vo farbe vína 

Jeseň bez vínovej by nebola tá pravá jeseň. Aj v tomto prípade platí, že vínový rúž vyzerá dobre s minimalistickým líčením. Základom sú teda zjednotený tón pleti, nalíčené riasy a môžete pridať aj čierne linky. Vínová môže byť na denné líčenie pre niekoho veľa. Na večierku, v divadle alebo na večeru s ňou ale budete za hviezdu.

Malinová 

Lesného ovocia, ktoré v lete tak milujeme, sa nemusíme vzdávať ani na jeseň. Rúž v odtieni malín krásne osvieži tvár a je menej krikľavý než napríklad klasické červené odtiene. Krásne ladí so svetlejšou pleťou a tmavými vlasmi.

Prirodzenosť 

Veľkým hitom budú aj úplne prirodzené pery. Dajte si teda záležať na starostlivosti o ne – kvalitný balzam na pery je tak úplným must have. Pery potom stačí jemne ohraničiť kontúrovacou ceruzkou a zvýrazniť leskom na pery. 

View this post on Instagram

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Súvisiace články

Najčítanejšie