Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Fanúšikovia si všimli, že sa jej tvár zmenila: Naozaj podstúpila aj Charlize Theron facelift?
Zdielať na

Fanúšikovia si všimli, že sa jej tvár zmenila: Naozaj podstúpila aj Charlize Theron facelift?

Zdroj: Profimedia

Slávna herečka bola známa tým, že odmietala akékoľvek estetické vylepšenia a plastické zákroky, no v poslednej dobe sa ľudia stále častejšie pýtajú, či nezmenila názor. Toto je jej odpoveď!

Herečka Charlize Theron (48) zareagovala na komentáre fanúšikov pri jej fotkách, v ktorých sa dočítala, ako sa jej tvár mení a že má iste facelift alebo inú plastiku... „Jednoducho starnem,“ vysvetlila herečka dôvod, prečo vyzerá inak.

„Moja tvár sa mení. A mne sa páči, že sa mení a starne. Ale ľudia si myslia, že mám facelift,“ povedala herečka pre allure.com.

„Čo to urobila so svojou tvárou? A ja na to: Sakra, jednoducho starnem! Neznamená to, že mám zlú plastiku. Jednoducho sa to deje,“ priznala bez okolkov.    

Charlize prekáža, že sa všetci zameriavajú na starnutie žien, kým u mužov to tak nefunguje. „Vždy som mala problém s tým, že muži starnú ako víno a ženy ako odtrhnutý kvet. Opovrhujem týmto konceptom a snažím sa proti tomu bojovať, ale tiež myslím, že ženy chcú starnúť spôsobom, aký práve im pripadá správny,“ myslí si herečka.

„Mali by sme byť empatickejší k tomu, ako všetci prechádzame svojou cestou. A moja cesta, kedy musím vidieť svoju tvár na billboarde, je celkom smiešna,“ povedala a dodala, že jej deti ju občas upozornia, že robí veci nevhodné k svojmu veku. Jedenásťročný syn Jackson sa hanbil, keď ju videl na billboarde v reklame na parfém J’Adore.   

„Povedal: Ach bože, mami! Nemáš na sebe ani tričko. Všetci moji priatelia to uvidia. Hovorila som si, že má pravdu. Ani som si to neuvedomila,“ priznala herečka.   

V práci ju vek zatiaľ veľmi neobmedzuje, ale vie celkom presne, akým úlohám sa už chce v budúcnosti vyhýbať. „Už nikdy nebudem točiť film, kde by som musela pribrať 19 kíl. To už nikdy neprijmem, pretože by to už nešlo dole,“ vysvetlila.   

Čo sa týka vzhľadu, ľutuje jedinú vec, ktorú by si dnes už zakázala. Charlize totiž neodolala ultra tenkému obočiu, ktoré bolo v móde v 90. rokoch a nosili ho v tej dobe snáď všetky známe a úspešné ženy. Aj Charlize Theron podľahla tomuto trendu, no dnes by to už rozhpdne nespravila. Keď sa jej opýtali, čo najviac ľutuje v súvislosti s krásou, neváhala odpovedať: „Jednoznačne tenké obočie v 90-tych rokoch. Stále sa z toho spamätávam..."  

Súvisiace články

Najčítanejšie