Polojasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Brutálna premena Dagmar Havlovej: Po rokoch dala zbohom blond vlasom, omladla na počkanie
Zdielať na

Brutálna premena Dagmar Havlovej: Po rokoch dala zbohom blond vlasom, omladla na počkanie

Zdroj: Profimedia

Zmena je život a prospeje nám v každom veku, to si zrejme povedala aj bývalá prvá dáma Česka, ktorú fanúšikovia za nový účes vychválili do nebies. Čo poviete, páči sa vám takto viac?

Stále očarujúca herečka Dagmar Havlová (70) sa dlhé roky držala svojich krásnych blond vlasov. Teraz sa však rozhodla trochu experimentovať a zvolila poriadne odvážny ryšavý odtieň. Ako sa vám jej premena páči?

Pre Dagmar Havlovú sú blond vlasy typické, dalo by sa povedať, že sú dokonca jej poznávacím znamením. Napriek tomu sa jej po dlhých rokoch zažiadalo zmeny a svoj nový vzhľad predviedla na sociálnej sieti, kde zožala desiatky pozitívnych komentárov.   

„Krásna fotka a milý výraz. Tiež skvelý návrat k ryšavej farbe vlasov," napísala jej okrem iných speváčka Leona Machálková.

K jej aktuálnemu vzhľadu sa vyjadril aj módny stylista Kája Pavlíček. „Pani Dagmar nosí skoro vždy rovnaký účes, blond vlny, ktoré sú pre ňu typické a veľmi jej pristanú. V ryšavom odtieni na mňa ale pôsobí snáď ešte mladistvejšie. Všeobecne ryšavá farba pôsobí hravo", citoval stylistu český magazín ahaonline.cz.  

Bývalá prvá dáma Česka je už roky podozrievaná z niekoľkých plastických operácií tváre, ona to však rázne odmieta. Za jej mladistvým vzhľadom je vraj dobrá genetika, kvalitná prírodná kozmetika a tvárová joga, ktorá vraj účinkuje lepšie, ako drahé procedúry. Teraz ju výrazne omladil aj nový účes a vyzerá naozaj skvelo, súhlasíte?  

Súvisiace články

Najčítanejšie