Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ako to dopadne, ak to s plastikami preženiete? Z kedysi krásnej blondíny sú ľudia zhrození
Zdielať na

Ako to dopadne, ak to s plastikami preženiete? Z kedysi krásnej blondíny sú ľudia zhrození

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Na svojom tele a tvári si dala vylepšiť všetko to, s čím bola nespokojná! Slovenská playmate Lela Ceterová si však za to, ako teraz vyzerá, vypočula drsné slová.

Atraktívna Slovenska sa preslávila nielen talianskym manželstvom s českým zápasníkom Karlosom Vémolom, ale aj početnými úpravami svojho zovňajška. Hoci jej cieľom bolo vyzerať mlado a dokonale, podľa jej fanúšikov sa jej to vôbec nepodarilo. 

Lela svojho manžela pred pár dňami sprevádzala aj na zápas, kde bola za hviezdu. V sexi outfite a s dokonalým imidžom sa promenádovala medzi hosťami aj zápasníkmi. Kým ona bola s tým, ako vyzerá absolútne spokojná, jej fanúšikovia mali úplne opačný názor. "Vyzerá na 50, bohužiaľ", "Pocit, keď si myslíš, že sa na teba ľudia pozerajú, pretože si krásna, ale opak je pravdou", "Tu vidíme, čo sa s človekom stane, keď to s plastikami preženie..." množia sa pod jej videom desiatky nelichotivých komentárov. Pravdou je, že Lela aktuálne vyzerá úplne inak ako pred rokmi a na seba sa už takmer nepodobá...

Súvisiace články

Najčítanejšie