Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
TOP jesenné trendy v líčení: Takýmto mejkapom zabodujete v bežný deň aj na večierku
Zdielať na

TOP jesenné trendy v líčení: Takýmto mejkapom zabodujete v bežný deň aj na večierku

Zdroj: Profimedia

Rovnako, ako sa neustále vracajú módne trendy, aj v beauty svete sa mnohé štýly opakujú. Aktuálne hlási comeback hneď niekoľko trendov, ktoré už všetci poznáme z minulosti.

Takmer všetko tu už raz bolo a je fajn, keď sa tie najobľúbenejšie trendy a štýly opäť vracajú na výslnie. Túto jeseň si určite spomeniete, že takto ste sa už kedysi líčili.

Grunge glam 

Dramatické tmavé očné tiene sú na jeseň ako stvorené! Celý look dotiahnete k dokonalosti mierne rozstrapateným obočím a vykontúrovanými lícnymi kosťami. Pery si ale nechajte vo svetlejších, neutrálnych farbách. Grunge glam mejkap je rozhodne top trendom tejto jesene, ak si netrúfate na deň, vyskúšajte sa takto nalíčiť aspoň na večernú príležitosť.

View this post on Instagram

A post shared by amyserrano (@amyserrano)

Minimalistický mejkap  

Čistá a pestovaná pleť je základom a ak ju máte, zabodujete aj tzv. “nahým,” či no make-up líčením. Jemne nalíčená pleť s vyčesaným obočím, bez kontúr a dokonca aj bez riasenky, len jemne ružové líčka a lesk na pery, to je presne kombinácia, ktorou určite zabodujete, ak máte bezchybnú pleť a nepotrebujete zakrývať nedostatky.

Sústreďte sa na oči 

Túto jeseň nebudú stredobodom vašej tváre pery, ale práve oči, preto si ich pokojne môžete líčiť výraznejšie. Návrat hlásia výrazné očné tiene alebo geometrická linka. Hrajte sa s farbami, siahnite po výraznej čiernej linke, vyskúšajte si dymové tiene a ak si trúfate, vyskúšajte si k výrazným očiam odfarbiť alebo prekryť obočie. Tento odvážny trend je stále v kurze!

View this post on Instagram

A post shared by EYE MAKEUP (@eye.art_makeup)

Farebné riasenky 

Jeden z najväčších comebackov hlásia práve farebné riasenky. Medzi najpopulárnejšie patrí tmavo modrá, no zabodujete akoukoľvek farbou okrem klasickej čiernej. Aj tu platí, že ak si netrúfate na takýto mejkap cez deň, vybláznite sa aspoň na večernej príležitosti.

View this post on Instagram

A post shared by Helenuchis (@helen_ancira)

Latte mejkap s trochou tekvice  

Tento mejkap vo farbách obľúbeného teplého nápoja bol veľmi trendy už aj v lete a zostáva stále v kurze. Na jeseň si však k nemu primiešajte aj trošku pumpkin spice (mierne oranžový nádych) a nezabudnite ani na pery v hnedých teplých odtieňoch. Aj toto je veľký trend v jesennom líčení. Ako sa vám páči, vyskúšate si pumpkin spice latte mejkap aj vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie