Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mama Agáty Hanychovej s novým účesom výrazne omladla: Ste ako dievčatko, píšu Žilkovej fanúšikovia
Zdielať na

Mama Agáty Hanychovej s novým účesom výrazne omladla: Ste ako dievčatko, píšu Žilkovej fanúšikovia

Zdroj: Profimedia

Investícia do radikálnej vlasovej premeny sa v jej prípade rozhodne oplatila! Ľudia sa zhodli, že nový účes jej ubral aj desať rokov, čo poviete vy?

Veronika Žilková (61) si stále udržuje sviežu mladistvú vizáž. Nielenže má vďaka pravidelnému cvičeniu postavu ako prútik, no stavila aj na zmenu účesu, ktorú jej fanúšikovia vychválili do nebies, informuje super.cz.

Obľúbená herečka si nechala v salóne predĺžiť vlasy. Do krásneho účesu síce musela investovať, ale jednoznačne sa to oplatilo. Vlasy vyzerajú super a vydržia jej dlho.  

„Štyri hodiny v salóne a vlasy hotové,“ pochválila sa nadšene Žilková na sociálnej sieti. "Stačilo mi iba 2,5 balíčka vlasov, takže za 10 tisíc (407 eur) mám účes na štyri roky," dodala  Žilková. Herečku potom museli potešiť reakcie jej fanúšikov, ktorí nešetrili pochvalami.

„Veľmi veľmi vám to pristane. Ste ako dievčatko,“ zaznelo v komentároch,” pridal sa ďalší. “Vyzeráte krásne, takéto vlasy vám veľmi pristanú,” pochválila herečku ďalšia fanúšička.  

Niektorí podotkli, že jej dcéra Agáta sa na ňu teraz veľmi podobá. Nuž, s takýmto mladistvým lookom budú teraz vyzerať ako sestry! Čo poviete na jej vlasovú premenu vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie