Polojasno
20°
Bratislava
Roky svoju tvár skrývala, teraz šokovala vzhľadom: Takto vyzerá 47-ročná Sia po faceliftingu
Zdielať na

Roky svoju tvár skrývala, teraz šokovala vzhľadom: Takto vyzerá 47-ročná Sia po faceliftingu

Zdroj: Profimedia

Hoci speváčka je zo svojej vylepšenej tváre nadšená, jej fanúšikovia sú skôr vydesení a myslia si, že predtým vyzerala oveľa lepšie. Čo na jej nový vzhľad hovoríte vy?

Jej hity poznajú takmer všetci, jej tvár už však menej. Austrálska speváčka Sia (47) si totiž na maskovaní svojej tváre založila imidž, ľudia si ju spájajú najmä s bláznivými mega obrovskými parochňami, z ktorých jej trčali iba ústa. Napriek tomu, že Sia stále tvár ukazuje minimálne, rozhodla sa nedávno podstúpiť facelift, píše Daily Mail. Jej fanúšikovia sú z nej drastickej premeny skôr šokovaní a sklamaní.

Speváčka hitov ako Chandelier či Elastic Heart v nedeľu večer zavítala na udeľovanie cien Daytime Beauty Awards v Los Angeles, kde odovzdávala cenu za mimoriadny prínos v medicíne svojmu dobrému priateľovi, lekárovi Benovi Taleiovi, ktorý zároveň speváčke zákrok robil.   

„Som popová hviezda, čo normálne svoju tvár skrýva. Ale u doktora Taleia som si nechala urobiť úžasný facelift. Je neuveriteľný. A on robí toľko skvelej práce nielen pre svetové popové hviezdy,“ predniesla poklonu lekárovi a priamo pred všetkými prítomnými priznala vylepšenie tváre a výnimočne prišla úplne bez maskovania, aby ho mohla aj ukázať.   

Profimedia

„Neviem, či viete, aká úžasná je Sia ako človek. Máme veľa spoločných priateľov a vždy ma prekvapí, koľko z nich neustále hovorí, ako ju zbožňuje. To ona je úžasná,“ vrátil jej poklonu lekár.  

Fanúšikovia slávnej speváčky z jej nového vzhľadu rozhodne takí nadšení nie sú a mnohí neskrývali sklamanie, že tomuto neprirodzenému trendu podľahla aj ona. Čo si o jej aktuálnom výzore myslíte vy?    

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Súvisiace články

Najčítanejšie