Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mama Zuzany Plačkovej vyskúšala niťový lifting a ten efekt je neuveriteľný: Takto sa mladne na počkanie!
Zdielať na

Mama Zuzany Plačkovej vyskúšala niťový lifting a ten efekt je neuveriteľný: Takto sa mladne na počkanie!

Zdroj: facebook/veronika.plackova

Zuzana Plačková sa nikdy netajila rôznymi vylepšeniami a plastickými operáciami. Najnovšie vyskúšala niťový lifting, na ktorý nahovorila aj svoju mamu. Tá okamžite o pár rokov omladla!

Asi každá ženy by chcela čo najdlhšie mlado vyzerať. Aj preto mnohé siahnu po rôznych skrášľovacích zákrokoch. Hoci ich niektoré taja, iné ich bez obáv priznávajú. Jednou z nich je aj Zuzana Plačková. 

​Tá má za sebou už množstvo rôznych zákrokov… Dala si opakovane operovať prsia, nechala si zväčšiť zadok, odsať tuk a na svojej tvári má tiež početné zásahy. Pravidelne chodí na botox, výplne a ostatne vyskúšala aktuálne veľmi populárny niťový lifting. “Je to topka,” priznala Zuzana. Ide o vypnutie pokožky pomocou špeciálnych nití, ktoré sa aplikujú presne tam, kde treba. Samotný zákrok nie je vôbec bolestivý a nite sa proibližne po pól roku samé vstrebú. Je to jeden z tých zákrokov, ktorých efekt vidíte hneď. Niťový lifting podstúpila aj Plačkovej mama Veronika. A práve na jej tvári je výsledok aj poriadne vidieť! 

instagram/queen.plackova

Súvisiace články

Najčítanejšie