Skoro jasno
20°
Bratislava
Kuchařová sa po svadbe svojho ex zbavila dlhých vlasov: Modelku teraz prirovnávajú k Sharon Stone
Zdielať na

Kuchařová sa po svadbe svojho ex zbavila dlhých vlasov: Modelku teraz prirovnávajú k Sharon Stone

Zdroj: Instagram/tatianakucharova

Hovorí sa, že každá žena po rozchode potrebuje zmenu, napríklad nový účes, a presne to urobila aj bývalá Miss World. Je jej výrazne skrátený účes len náhoda alebo ide o zámer?

Taťána Kuchařová (35), ktorá pred 17 rokmi vyhrala Miss World, dobre vie, že kvôli jej povolaniu musí byť často ako chameleón. Výraznou premenou sa pochválila aj tentokrát, keď zverejnila video, na ktorom má výrazne Pre ňu typické dlhé blond kadere vymenila za vlasy, ktoré jej nesiahajú ani po ramená, informuje český Blesk.

Pri pohľade na krátkovlasú Taťánu si možno mnohí povedali, že to urobila asi schválne krátko po svadbe svojho ex, Ondřeja Gregor Brzobohatého (40), ktorý si iba pred dvomi týždňami v Taliansku vzal za manželku svoju partnerku Danielu Písařovicovú (44). 

Ako sa však ukázalo, nešlo o žiadnu reakciu na svadbu tejto dvojice, Taťána zmenila imidž iba kvôli práci.  

„Pre novú kampaň mojej fashion kolekcie ICONIC sme sa trochu pohrali s dĺžkou vlasov… Čo na to hovoríte?“ oznámila na Instagrame modelka a ukázala vo videu takmer celkom krátke vlasy.

Od fanúšikov sa Kuchařová dočkala chvály, ale samozrejme aj kritiky. „Vyzeráte ako Sharon Stone,“ napísala jedna z jej fanúšičiek a pridali sa ďalší. Podľa iných sledujúcich však s kratšími vlasmi pôsobí zbytočne staršie.   

Čo sa týka skutočného účesu, Taťána Kuchařová žiadnu výraznú premenu v poslednom čase nepodstúpila a je jasné, že ide iba o parochňu. Vlasy si výrazne neskrátila a zbavovať sa zrejme nemieni ani charakteristickej blond farby, ktorá k nej už jednoducho patrí celé roky. Čo poviete, sekne jej to s krátkymi vlasmi alebo sa vám viac páči s dlhou hrivou?  

Súvisiace články

Najčítanejšie