Jasno
17°
Bratislava
Pamela Anderson prišla na prehliadku bez mejkapu, ľudia ju nespoznali: TOTO že je bývalá sexbomba?
Zdielať na

Pamela Anderson prišla na prehliadku bez mejkapu, ľudia ju nespoznali: TOTO že je bývalá sexbomba?

Zdroj: Profimedia

Najslávnejšia seriálová záchranárka v posledných rokoch výrazne ubrala od výrazného líčenia, ktoré bolo pre ňu typické a dokonca aj do spoločnosti si vyrazila s úplne prirodzeným lookom. Mnohých však jej vzhľad šokoval!

Sexbomba z Pobrežnej hliadky Pamela Anderson (56) začala už dávnejšie vyznávať trend prirodzeného vzhľadu. Keď sa bez výrazného líčenia objavila prvýkrát na festivale v Cannes, mnohí ju vôbec nespoznali. Najnovšie sa s úplne naturálnou tvárou objavila na parížskom týždni módy, keď v dlhých žltých šatách vyrazila na prehliadku značky Isabel Marant jar/leto 2024, píše magazín people.com.  

„Tie fotky sú podvod, tá stará žena určite nie je Pam,“ okomentovala zábery z prehliadky jedna z fanúšičiek a pridali sa ďalší, ktorí jednoducho neverili, že by takto Pamela skutočne prišla do spoločnosti.  

Pamela vyzerala skutočne unavene a zostarnuto a hoci to vyzeralo, že na tvári nemá ani štipku mejkapu, pravdepodobne zvolila minimalistické “nahé líčenie” a predsa si len trošku pomohla mejkapom.  

Profimedia

Aj keď ju väčšina skritizovala, mnohí si herečku zastali a vyjadrili sa, že je to určite lepšie, ako prebotoxované celebrity s kačacími perami.  

„Myslím si, že keď zostarneme, všetci začneme vyzerať trochu smiešne,“ povedala nedávno Pamela. „A pri pohľade do zrkadla sa na sebe tak trochu smejem. Hovorím: Wow, toto je naozaj... čo sa to so mnou deje? Je to cesta...“ dodala najznámejšia seriálová záchranárka, pre ktorú je chodiť takto prirodzene veľmi oslobodzujúce.  

Súvisiace články

Najčítanejšie