Jasno
14°
Bratislava
Kvôli farbe vlasov a bacuľatej postave ju šikanovali, dnes jej TO nikto neverí: Aha, ako vyzerá!
Zdielať na

Kvôli farbe vlasov a bacuľatej postave ju šikanovali, dnes jej TO nikto neverí: Aha, ako vyzerá!

Zdroj: Instagram/carmenrouse_official

Hoci dnes má úspešnú kariéru a fanúšikov z celého sveta, nebolo to vždy tak. Táto žena si v mladosti prežila hotové peklo.

Angličanka Carmen Rouse (31) je dnes úspešnou modelkou a fit trénerkou a preto poriadne prekvapila priznaním, že v detstve a počas študentských čias bola spolužiakmi šikanovaná a nemala takmer žiadnych priateľov, píše Daily Star.

Ako dieťa bola vždy trochu pri sebe a k tomu mala prirodzene ryšavé vlasy, kvôli ktorým jej neustále vymýšľali urážlivé a nelichotivé prezývky.   

„Pamätám si, ako som sa rozhodla zafarbiť si vlasy na blond, aby som už nemusela kvôli ryšavej farbe vlasov neustále počúvať posmešky. Chcela som sa zbaviť svojho pravého ja, len aby som mala pokoj,“ popísala mladá žena svoje trápenia.

Neustále posmešky zažívala aj kvôli oblejšej postave, čo dnes neberie až tak tragicky, lebo ju to nakoplo správnym smerom. Začala sa viac zaujímať o svoje zdravie, začala pravidelne cvičiť a navštevovať posilňovňu, kde sa spoznala s ľuďmi, ktorí ju namiesto výsmechu podporovali.   

„Pamätám si, ako na mňa cestou zo školy deti pokrikovali, že som hrubé vrece plné mrkvy. Bolo mi hrozne a trvalo to niekoľko rokov. A viete, ako som dopadla, keď som si vlasy prefarbila a schudla som? Aj tak ma šikanovali. Preto si myslím, že je dôležité zostať vždy sám sebou,” dodala.

Carmen sa až po rokoch naučila mať sa rada a tiež svoje vlasy. Hoci sa netají tým, že podstúpila niekoľko skrášľovacích zákrokov, cíti sa konečne šťastná, sebavedomá a na minulosť už nechce ani pomyslieť. Ktovie, možno sú dnes medzi jej fanúšikmi aj ľudia, ktorí sa jej kedysi posmievali...  

@carmen_rouse111 #viral #transformation #fyp #foryoupage ♬ 3:15 (Slowed Down + Reverb) - Russ

Súvisiace články

Najčítanejšie