Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
TOP jesenný trend pre blondínky: Stavte na odtieň, s ktorým budú vaše vlasy vyzerať luxusne a zdravo
Zdielať na

TOP jesenný trend pre blondínky: Stavte na odtieň, s ktorým budú vaše vlasy vyzerať luxusne a zdravo

Zdroj: Instagram/ rosiehw

Či už blondínky ste, alebo po jemnom zosvetlení len uvažujete, nechajte sa inšpirovať farbou, ktorou zažiarite či už na dlhých alebo kratších vlasoch.

Farebný odtieň, ktorý je hitom tejto jesene sa volá "Expensive Blonde" čiže drahá - luxusná blond a vyzerá naozaj exkluzívne, presvedčte sa!

Luxusná blondínka 

Ak si už roky zosvetľujete vlasy, veľmi dobre viete, že majú náchylnosť byť suché a tendenciu pôsobiť zničene. Farba na vlasy "Expensive Blonde" je práve o tom, aby ste vašej blond pridali oslnivý lesk a aby vyzerali čo najzdravšie.  

Ako teda vyzerá luxusný blond odtieň?  „Na rozdiel od zvyčajných ľadových blondín sa drahá blond prikláňa k teplejšiemu a hlbšiemu tónu,“ povedala pre popsugar.co.uk odborníčka na farbenie vlasov Sharon Dorram.

View this post on Instagram

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

"Tento trend je o tom, že bežnú blondínu vylepšíme pomocou strategicky umiestnených odleskov a podsvietenia," hovorí odborníčka a upozorňuje, že takýto výsledok rozhodne nedosiahnete doma pomocou farby z drogérie a je nutné vyhľadať si naozaj dobrý salón, kde vám určite poradia najlepšie.   

“Vďaka svojim viacrozmerným tónom vyzerá tento odtieň skvele na všetkých tónoch pleti. Namiesto toho, aby ste požadovali celoplošnú farbu alebo balayage, začnite s teplejším základným odtieňom, ako je medová blond alebo zlatá blond," hovorí Dorram. Potom odporúča pridať baby-blond na zvýraznenie a orámovanie tváre. To dodá vlasom kontrast bez toho, aby ste mali na hlave viditeľné pruhy.

"Na rozdiel od typického balayage nemá luxusná blond veľký kontrast, ale skôr oveľa jemnejšiu zmes odtieňov," hovorí Dorram. 

Ak vám kaderník "Expensive Blonde" urobí správne, budú vaše vlasy vyzerať naozaj luxusne a zdravo. Určite je vhodné aj podstrihnutie a ozdravujúca vlasová kúra, aby bol celkový efekt čo najlepší.  

Tento blond odtieň milujú aj celebrity a skvelé je, že vyzerajú skvelo na všetkých typoch vlasov. Čo poviete, vyskúšate ju aj vy?  

View this post on Instagram

A post shared by Pj (@pjthomsen)

Súvisiace články

Najčítanejšie