Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Estetické zákroky nevyužíva: Topmodelka Maxová uznáva recept svojej mamy na spomalenie starnutia
Zdielať na

Estetické zákroky nevyužíva: Topmodelka Maxová uznáva recept svojej mamy na spomalenie starnutia

Zdroj: Profimedia

Tereza Maxová oslávila v lete už 52. Narodeniny a stále vyzerá fantasticky, aj keď, ako sama hovorí, so starnutím nemá cenu bojovať. Je zástancom prirodzenej krásy, zákroky estetickej medicíny a plastiky nevyhľadáva.

"Som presvedčená o tom, že sa s vekom nedá bojovať, musí sa prijať. Je to genetika, recept neexistuje, je to o tom, ako to človek prijme. Nevyhne sa tomu nikto," povedala pre super.cz s úsmevom Maxová.

Mama je jej vzorom  

"Mám vzor v mamičke, ktorá sa vždy namazala Niveou, chodila na slniečko, mala prirodzený pohyb, upratovanie, nákupy. Mám doma asi taký vzor. Snažím sa tým riadiť," vysvetľuje a dodáva, že hlavné je dobre sa vyspať.  

"Čím je človek starší, tak je na ňom viac vidieť, keď má starosti, zle sa vyspí alebo má choré deti. Základ je osem hodín pravidelného spánku," dodala s úsmevom na otvorení pizzérie, ktorá je partnerom jej nadácie.

Tereza Maxová začala s modelingom, keď mala iba 17 rokov, no mimoriadne žiadaná je aj dnes, hoci má po päťdesiatke a je matkou troch detí. A čo u nej funguje, ak potrebuje zlepšiť kondičku alebo zhodiť nejaké to kilo navyše? 

„Cvičím dvakrát týždenne, plávam a odporúčam prerušovaný pôst s obmedzeným množstvom cukru a karbohydrátov. Ideálne týždeň jesť len zeleninu,“ prezradila v minulosti  svoj fit plán.  

Súvisiace články

Najčítanejšie