Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Hviezda seriálu Sex v meste Sarah Jessica Parker vzdala boj s večne mladým výzorom: Takto teraz vyzerá!
Zdielať na

Hviezda seriálu Sex v meste Sarah Jessica Parker vzdala boj s večne mladým výzorom: Takto teraz vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Hviezda dnes už kultového seriálu Sex v meste Sarah Jessica Parker je jednou z mála hollywoodskych herečiek, ktoré priznáva, že starne s gráciou a svoju tvár odmieta omladzovať rôznymi skrášľovacími zákrokmi.

Hoci má na konte množstvo rôznych seriálových a filmových rolí, ani jedna z nich ju nepreslávila natoľko, ako to bola Carrie Bradshaw zo Sex v meste. Práve vďaka nej sa Sarah Jessica Parker celosvetovo preslávila. Herečka o dva roky oslávi 60. narodeniny a pre mnohé ženy aj módna ikona otvorene priznala, ako vníma, že pomaličky starne. 

​"Nevenujem veľa času premýšľaním nad tým, ako vyzerám... Viem, že vek sa odráža na mojom vzhľade a človek nejako vyzerá, keď má 51, 52 , 53 rokov. Či by som chcela zastaviť čas? Nie. Keď sa na seba pozriem do zrkadla, vidím, aká je realita, no chcem sa cítiť dobre a chcem, aby si aj ostatní mysleli, že vyzerám reprezentatívne. Napokon, všetko máme vo svojich rukách..." priznala v rozhovore pre časopis Allure. Parker sa tak pridala k skupine herečiek, ktoré sa rozhodli, že budú starnúť s gráciou a nebudú sa prehnane vylepšovať. Najdôležitejšie totiž pre ňu je, aby bola zdravá a bola tu čo najdlhšie práve pre svoje tri deti. 

Profimedia

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker)

Súvisiace články

Najčítanejšie