Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Chirurg sa pochválil premenou unavenej staršej ženy, ľudia sú v šoku: Nespozná ju ani vlastná rodina!
Zdielať na

Chirurg sa pochválil premenou unavenej staršej ženy, ľudia sú v šoku: Nespozná ju ani vlastná rodina!

Zdroj: TikTok/drmayaesthetic

Zlepšovanie vzhľadu pomocou plastickej chirurgie je dnes už pomerne bežná vec a môže pomôcť človeku zlepšiť život a zdvihnúť sebavedomie. Horšie to však je vtedy, ak sa to so zákrokmi preženie, ako aj v tomto prípade.

Turecký chirurg Dr May zdieľal na sociálnej sieti premenu staršej dámy, čím vyvolal búrlivú diskusiu. Ľuďom sa to jednoducho nepozdáva, majú pocit, že klame a zavádza a niektorí si dokonca myslia, že na záberoch pred a po premene to nemôže byť tá istá žena, píše The Sun. Čo si o tom myslíte vy?

"Naša milá pacientka pani Dilek po 2 rokoch rhinoplastiky, face liftu a bleferoplastiky... čakám na vaše komentáre," napísal Dr May k príspevku. 

Hoci klinika, kde lekár pracuje, je považovaná za najlepšiu plastickú chirurgiu v Instambule, mnohí začali mať pochybnosti nielen o odbornosti, ale najmä o pravdivosti výrokov chirurga.  

Dr May prezradil, že táto klientka má 68 rokov a na záberoch pred zákrokmi je jej tvár poznačená vekom, pleť je ovisnutá a žena celkovo pôsobí unavene.

tiktok/@drmayaesthetic

Na záberoch po operáciách sa zrazu objavila atraktívna žena, ktorá vyzerá minimálne o tridsať rokov mladšia a celkovo jej tvár akoby s tou predošlou nemá nič spoločné.  

tiktok/@drmayaesthetic

Takmer nikto lekárovi neveril a obvinili ho, že klame a zavádza, on však stále trvá na tom, že je to skvelý výsledok po piatich operáciách, ktoré klientke vykonali.  

Uff, celkom by nás zaujímalo, ako na túto premenu zareagovala jej rodina a najbližší, myslíte si, že ju spoznali?   

@tomia165 #greenscreen i know they dont know she is #plasticsurgery #women #transformation ♬ original sound - tomia16

Súvisiace články

Najčítanejšie