Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Helena Vondráčková prekvapila fotkami bez mejkapu, dostala tisíce lajkov: Neuveriteľné, ako vyzerá!
Zdielať na

Helena Vondráčková prekvapila fotkami bez mejkapu, dostala tisíce lajkov: Neuveriteľné, ako vyzerá!

Zdroj: Instagram/helenavondrackovacz

Hoci tento rok oslávila svoje 76. narodeniny, vyzerá famózne a je v skvelej kondícii. Mnohí fanúšikovia špekulujú, či nemá nejaký tajný elixír mladosti.

Speváčka Helena Vondráčková si vyrazila za teplom na Kanárske ostrovy, odkiaľ pozdravila aj svojich fanúšikov. Na niekoľkých záberoch predviedla, v akej skvelej je forme a že vyzerá skvelo aj bez hviezdneho stylingu.

Nestarnúca Helena sa na niekoľkých záberoch ukázala bez štipky mejkapu a ľudí milo prekvapil jej mladistvý a veľmi prirodzený vzhľad, píše extra.cz.    

“Každodenné masáže v teplej morskej vode sú na nezaplatenie!” pochválila sa Helena fotografiou pri bazéne a upresnila, že je na Kanárskych ostrovoch. Fanúšikovia takmer okamžite začali reagovať na speváčkin mladistvý vzhľad a prirodzenú krásu. Jednoznačne sa zhodli – speváčkin vek by jej tipoval iba málokto.

Fanúšikovia sa zhodli, že Helena vyzerá ako dievčatko “Helenka, vy ste jednoducho jednotka. Vyzeráte ako dievčatko. Veľmi vám to pristane,” stálo v jednom z mnohých pozitívnych komentárov.  

V minulom roku speváčku potrápili zdravotné ťažkosti a odvtedy si aj napriek pracovnému vyťaženiu vždy snaží nájsť čas na odpočinok a relaxáciu. Priznala srdcové problémy, kvôli ktorým musela byť pod neustálym lekárskym dohľadom.

"Helenka je teraz pod stálou lekárskou kontrolou. Vystupovať môže, ale musí sa vyvarovať stresu a fyzickej námahe,” povedal vtedy jej manžel Martin Michal, ktorý ju vo všetkom podporuje.  

Klobúk dole, v jej veku by sme takto chceli vyzerať asi všetky, však?   

Súvisiace články

Najčítanejšie